Een kijkje in het Parijse huis van een behangontwerper

Zodra je de woonkamer van dit Parijse huis betreedt, weet je dat hier een creatief persoon woont. Van de vloer tot aan het plafond is de muur voorzien van een fantastisch kunstwerk en ook de rest van het interieur ademt creativiteit en weelderigheid. Het is het huis van Cécile Figuette, behangontwerper en eigenaar van Bien Fait.

We kunnen nu al jaloers worden op haar verzameling Berberse tapijten en vintage design uit de mid-century. Ach, eigenlijk is alles in dit Parijse huis jaloersmakend mooi!

parijs-roomed-huis3

parijs-roomed-huis2

roomed-shopthelook-woonkamer

Zou jij deze stijl ook wel in huis willen? Shop the look van deze bohemian woonkamer voor een schappelijke prijs.

parijs-roomed-huis11

parijs-roomed-huis1

huis-parijs

De verzameling Berberse tapijten in dit huis is absoluut uniek. Hoewel we de trend ondertussen overal lijken tegen te komen, hebben we er nog steeds geen genoeg van. Ben je ook nog op zoek naar een gaaf exemplaar? Hier vind je mooie Beni Ouarain tapijten.

huis-parijs-roomed

huis-parijs-roomed1

huis-parijs-roomed12

parijs-roomed-huis

huis-parijs-roomed2

huis-parijs-roomed3

Als achterwand is gekozen voor een eigen ontwerp, Mosaic van Bien Fait.

huis-parijs-roomed4

http-::roomed.nl:budget-find-5x-lieve-kinderkamer-accessoires-onder-de-20-euro:5

Terwijl de woonkamer heel kleurrijk en volop in de bohemian sferen is, treffen we in de kinderkamer een heel andere look aan. De ruimte is licht met lieflijke accessoires, zoals prints met dieren en een té leuke spiegel in de vorm van een ananas. Ben je op zoek naar net zulke lieve accessoires voor de kinderkamer? In dit artikel zetten we vijf low budget items op een rijtje.

miluccia.net

Reageer op artikel:
Een kijkje in het Parijse huis van een behangontwerper
Sluiten