Een kijkje in het Londense huis van een ontwerpersduo

Meubels met organische vormen en een trap, die doet denken aan een gedraaide ruggenwervel. Niks is te gek voor de bewoners van dit Londense huis. Het zijn dan ook geen leken op het gebied van design. Ruim twintig jaar geleden toverde architect Miska Miller-Lovegrove het oude pakhuis om tot woon- en werkruimte voor haar en haar man, Ross Lovegrove. Hij is ook geen groentje in de designwereld. Ross Lovegrove is namelijk industrieel ontwerper en voornamelijk bekend om zijn organische designs én bijdragen aan Sony’s walkmans en Apple’s computers.

Het huis vol designs van het ontwerpersduo staat te koop voor maar liefst €16,2 miljoen. Voor dat bedrag krijg je overigens wel alle Lovegrove designs erbij. Zo word de nieuwe bewoner herinnert aan de historie van het Londense huis.

roomed-londen3
londense huis

De eyecatcher in huis is uiteraard die bijzondere ‘DNA stairs’, ofwel een trap die erg veel lijkt op een gedraaide ruggenwervel. De trap verbindt de twee onderste verdiepingen, die gebruikt worden als werkruimte of atelier.

roomed-londen11
roomed-londen12
roomed-londen10
roomed-londen0

Nog een verdieping hoger bevinden zich de drie slaapkamers en de woonkamer. Daarboven is de keuken en de toegang tot het dakterras.

roomed-londen1
roomed-londen
roomed-londen4
roomed-londen5

het ontwerpersduo is ongetwijfeld gek op fietsen. Dat blijkt wel uit de verzameling hippe bikes. Wil jij je racefiets ook een mooi plekje in huis geven? Hang ‘m op! Wij helpen je een handje met deze IKEA hack.

roomed-londen9

Meer weten over dit optrekje? Check de makelaarssite voor alle info!

roomed-londen6

En voor wie nog meer huizen in Londen wilt bekijken:

Reageer op artikel:
Een kijkje in het Londense huis van een ontwerpersduo
Sluiten