Renée Leeuw
Renée Leeuw Video 20 sep 2016

Een kijkje in het huis van Maaike en Julien (van Gevonden op Marktplaats)

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave woningen en interieurs. Deze keer bezochten we het huis van twee interieurstylisten, Maaike Chanowski en Julien Rademaker. Julien ken je misschien wel van het blog en de wintersalon Gevonden op Marktplaats, waar hij het mooiste vintage design van Marktplaats deelt. Beiden zijn dol op kunst en design en het verzamelen daarvan. Je begrijpt vast wel dat wij erg benieuwd waren naar het huis van deze interieurstylisten.

Maaike en Julien wonen op Zeeburg in hun huis met patio én dakterras. Bij binnenkomst zagen we direct een te gekke verzameling kunst, vintage design en planten, véél planten. Check hieronder de video voor een tour door het huis van Maaike en Julien en laat ons vooral weten wat je van de video vindt!

In de stijl van..

Opvallend aan het huis van Julien en Maaike zijn onder andere de vele planten in huis, in de patio en op het dakterras. Met groene planten breng je kleur en levendigheid in huis. Hiervoor hoef je niet per se in een licht huis te wonen. Deze kamerplanten kun je zelfs in een heel donkere ruimte zetten!

Maaike en Julien durven te spelen met kleur. Door verschillende muren een andere kleur te geven, creëren ze kleine hoekjes in één ruimte. Om net zo’n stijl in huis te halen, helpen wij je graag een handje: verf je houten vloer zwart en kies een bijzondere kleur voor op de muur.

Veel vintage design en kunst hebben Maaike en Julien uiteraard gevonden op Marktplaats. Maar een groot deel komt ook van veilingen of markten. Wij geven je graag wat tips voor het kopen van tweedehands meubels en als je een item in minder goede staat vindt, kun je het met deze tips opknappen.

Heb je niet zoveel budget, maar wil je – net als Julien en Maaike – veel kunst in je interieur? Bij deze webshops vind je kunst onder de 100 euro!

Meer video’s van ons zien? Abonneer je op ons YouTube-kanaal:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een kijkje in het huis van Maaike en Julien (van Gevonden op Marktplaats)
Sluiten