Een kijkje in het huis van Kassandra Schreuder van The Loft

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave woningen en interieurs. Deze keer gingen we naar Haarlem om een kijkje te nemen in het huis, waar Kassandra Schreuder samen met haar man en kinderen woont. Zij is interieurontwerpster en creatief directeur van The Loft, wat het best te omschrijven is als een tijdelijke woning van een fictief persoon. Het interieur van The Loft is telkens weer om hebberig van te worden en gelukkig is alles wat er in staat dan ook te koop. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij ondertussen wel benieuwd waren naar het huis van de persoon achter dit gave concept.

In onderstaande video nemen we een kijkje in het huis en vertelt Kassandra over haar favoriete plekken, spullen en onderdelen van haar huis. Nooit meer een binnenkijk video missen? Abonneer je op ons Youtube-kanaal!

In de stijl van..

Wil je jouw huis in dezelfde stijl als het huis van Kassandra Schreuder stylen? Wij geven je een paar tips. Het kleed in de woonkamer komt uit Marokko en wordt een Beni Ouarain tapijt genoemd. Het beste kun je websites als Etsy afspeuren naar een ‘betaalbaar’ exemplaar of bij tapijtwinkels, die de Berberse kleden zelf uit Marokko halen.

kassandra schreuder

Een van Kassandra’s favoriete items in huis is de octopus op de eettafel. Deze scoorde ze bij Maison NL op de Utrechtsestraat in Amsterdam.

binnenkijker-kassandra4

De objecten en kunst aan de wand verzamelde Kassandra voornamelijk van vintage markten, waaronder de IJ-hallen.

binnenkijker-kassandra5

Ben of ken jij iemand met een huis en vind je dat wij daar absoluut een kijkje moeten nemen? Laat het ons weten!

Reageer op artikel:
Een kijkje in het huis van Kassandra Schreuder van The Loft
Sluiten