Een kijkje in het huis van Cate Blanchett

We doen ons weer even voor als celebrity stalker en gluren in het huis van Cate Blanchett. Deze Australische actrice is vooral bekend van haar rollen in Babel, The Curious Case Of Benjamin Button en natuurlijk als mooie elf in Lord Of The Rings. Onlangs zetten zij en haar man hun huis in de heuvels van Sydney te koop. En wij kijken natuurlijk graag even binnen!

Het optrekje staat vlakbij Downtown Sydney, zo’n negen kilometer vanaf het zakelijke gedeelte van de stad. Het huis staat op een heuvel met uitzicht over de mooie natuur en een meer.

Wat zo’n prachtige paarse bloesem al niet kan doen in de tuin! Natuurlijk dromen we van zo’n zwembad, maar zo’n kleurige boom geeft de tuin ook een echt zomers gevoel. Bekijk hier onze tips hoe je jouw eigen tuin of terras mooi kunt aankleden met bloemen.

De lange wand van de vrij basic keuken wordt versierd met een groot poster. De familie Blanchett heeft de keuken onlangs nog laten verbouwen naar een professionele opstelling met restaurant-waardige apparatuur.

Het huis is gebouwd in 1877, maar is sindsdien meerdere keren gerenoveerd. De laatste renovatie was goed voor zo’n acht miljoen, waarbij er onder andere een gastenverblijf onder het zwembad is gebouwd. Wij zetten voor jou nog meer bijzondere zwembaden op een rijtje, bekijk ze hier!

Het gastenverblijf is prachtig afgewerkt met neutrale kleuren en betonnen muren. Lijkt het je wel wat, zo’n (vakantie) huis in Sydney? Het huis is te koop voor 20 miljoen Australische dollars.

Benieuwd naar meer celebrity homes?

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
Een kijkje in het huis van Cate Blanchett
Sluiten