Een kijkje in het Californische huis van Chiara Ferragni van The Blonde Salad

Als je een beetje thuis bent in de blogwereld en al een tijdje gebruik maakt van internet ben je ongetwijfeld weleens op The Blonde Salad terechtgekomen. Dit is het blog van de Italiaanse Chiara Ferragni, eigenlijk de eerste succesvolle mode en lifestyle blogger ter wereld, die miljonair werd met haar site. Omdat ze zoveel reist voor haar job heeft ze sinds kort ook een huis in LA en daar kijken wij maar al te graag even binnen.

Het huis van Chiara Ferragni is gestyled door een het Amerikaanse interieur design bureau Consort, want tja, als je druk bent met miljoenen verdienen, heb je natuurlijk geen tijd om je tweede huis in te richten.

We spotten direct één van onze favoriete posters uit Scandinavische interieurs in het huis van Chiara Ferragni in LA.

Het interieur is een beetje pop-chic: een combinatie van pop-art en chic meubilair. Net als Chiara’s persoonlijke stijl is het huis kleurrijk, speels en toch classy ingericht met als bijzondere eye-catchers Micky Mouse accessoires, heel leuk!

Uiteraard ontbreken Chiara’s zelf ontworpen schoenen niet. Deze knipoogjes doen ons meteen denken aan een heel leuke DIY met een knipoog voor in de keuken!

In het altijd zonnige Californië is de tuin eigenlijk continue lenteklaar met voorjaarstextiel op de tafel, leuk! En hoe gaaf is die design lamp voor buiten?

www.domainehome.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een kijkje in het Californische huis van Chiara Ferragni van The Blonde Salad
Sluiten