Een kijkje in de nieuwe Acne Studios winkel in Zuid Korea

Als het gaat om mode is Acne Studios toch wel een van onze favoriete merken. Niet gek, als je bedenkt dat we ook dol zijn op Scandinavische interieurs. Tijdens ons bezoek aan Parijs hebben we zeker een half uur rondgelopen in de prachtige Acne winkel in Le Marais en ook de shop in Amsterdam brengen we regelmatig een bezoekje. Voor de nieuwe Acne Studios flagship store in Seoul pakte dit Zweedse merk extra uit.

De winkel is ontworpen door architecte Sophie Hicks en bestaat uit een grote witte lightbox. Het interieur is super strak en industrieel.

De buitenkant is gemaakt polycarbonate panelen. De panelen laten het licht door, waardoor de winkel aan de buitenkant een mooie glow krijgt. De ‘zachte’ buitenkant wordt gecombineerd met een contrasterend interieur. De pilaren en vloer zijn van beton, de toonbank en displays zijn gemaakt van staal.

Bekijk deze 6 redenen waarom ook jij betonblokken zou moeten gebruik in huis!

Ben je benieuwd naar meer Scandinavische architectuur? Deze winkel werd omgebouwd tot fantastisch woonhuis en volgens ons is dit de leukste winkel van Kopenhagen.

hypebeast.com

Reageer op artikel:
Een kijkje in de nieuwe Acne Studios winkel in Zuid Korea
Sluiten