Een kijkje in het huis van een Zweedse food blogger

Heb je weleens overwogen om je muren blauw te verven? Wij na het zien van dit huis in elk geval wel. De Zweedse food blogger Matilde Sköld heeft duidelijk een voorkeur voor blauw en weet die coole blues in elke kamer weer op een andere en geweldige manier te combineren.

Wist je trouwens al dat blauw een van de trendkleuren is?

Götgatan_183

Bij een food blogger thuis verwacht je al snel dat de keuken de parel van het huis is. Toch is dat niet in elk huis het geval. Foodie Monique van Loon heeft bijvoorbeeld nog lang niet haar droomkeuken, maar gaf ons evengoed een kijkje in haar huis.

Gotgatan.10914112
Gotgatan.1090066
Gotgatan.10914127

Licht marmer gaat zo goed samen met verschillende tinten. Deze combinatie met pastel blauw is waanzinnig!

Gotgatan.1090050
Gotgatan.10914103

Alle ingrediënten voor een landelijke eethoek zijn hier aanwezig: een houten bank en tafel, emaille hanglampen en ietwat ouderwetse lijsten aan de wand.

Gotgatan.1090023
Gotgatan.10914166

Opvallend is dat deze Zweedse food blogger eigenlijk helemaal geen typisch Scandinavisch huis heeft en juist kiest voor een landelijke sfeer. Bij deze Zweedse chef kok is dat overigens net even anders!

food blogger

Meer blauw in huis? Bekijk ons moodboard ter inspiratie. Enkele tips: overweeg je kastjes blauw te verven, verander je beddengoed en kies voor een vloerkleed met een blauwe tint, bijvoorbeeld een gestreept kleed.

myscandinavianhome.blogspot.nl

Reageer op artikel:
Een kijkje in het huis van een Zweedse food blogger
Sluiten