Iris Wijnands
Iris Wijnands Binnenkijken 6 sep 2019

Een bijzettafel van een keukentrap, het kan prima!

Hoewel de meeste mensen kiezen voor een leuke bijzettafel of een nachtkastje uit een mooie woonwinkel, staat deze geïmproviseerde bijzettafel ontzettend leuk bij het bed. Naast de slaapkamer is eigenlijk alles prachtig ingericht in dit appartement.

Als we naar de foto’s kijken, dromen we al helemaal weg en zien we onszelf al in dit Zweedse appartement wonen.

Slaapkamer binnenkijker
Bron: Stadshem
Balkondeur binnenkijker
Bron: Stadshem

De slaapkamer is gezellig aangekleed door het leuke keukentrapje, een plantje en mooi hangend nachtlampje. Over het zwarte laddertje in de hoek is een knus roze kleed gedrapeerd.

De slaapkamer nodigt je uit om op het bed te ploffen en te genieten van de mooie, rustige inrichting.

Fijne plekjes om van een kop koffie te genieten

De hoeveelheid licht in dit huis is fantastisch. De slaapkamer heeft prachtige balkondeuren die je in de vroege morgen open kunt slaan om de vogels te horen fluiten. Gaaf toch? Wij dromen er al helemaal bij weg.

Balkon binnenkijker
Bron: Stadshem

Op het balkon is een leuk hoekje gemaakt met een tafel en twee stoeltjes. Een lekker plekje voor een kop koffie. Heb je tips nodig om van jouw balkon ook een fijne plek te maken? Dit zijn de balkontrends van 2019.

 

Eettafel binnenkijker
Bron: Stadshem
Woonkamer met open keuken
Bron: Stadshem

Een ronde bijzettafel doorbreekt rechte lijnen

Waar je ook gezellig kan zitten, is de woonkamer met open keuken. De twee ronde bijzettafels die fungeren als salontafel en de ronde eettafel doorbreken de rechte lijnen in het appartement en laten de ruimte speels en dynamisch overkomen.

Het stylen van een ronde eettafel lijkt misschien wat lastiger dan bij een rechte tafel. Deze tips over het aankleden van je ronde eettafel helpen je vast de goede richting op.

Accessoires die helemaal in het interieur passen

Waar we ook helemaal blij van worden, zijn de mooie accessoires waar dit huis mee gedecoreerd is. Door hetzelfde kleurschema in alle ruimtes te gebruiken, is dit appartement super stijlvol.

Woonkamer binnenkjiker
Bron: Stadshem

Neem bijvoorbeeld de vaasjes op de bijzettafel in de woonkamer, de knusse maar neutrale kussens op de bank en de zwart-wit poster op de muur.

De ronde spiegel is een mooie eye-catcher die de relatief kleine woonkamer voorziet van diepte. Een grote ronde spiegel is ideaal om een kamer groter te laten lijken.

Keuken binnenkijker
Bron: Stadshem

Vanuit de woonkamer sta je in twee grote stappen in de keuken. Dat geeft niet, want de keuken heeft meer dan genoeg werk- en opbergruimte.

Hoe kan het toch dat die keuken er zo chique uitziet?

Je kan niet ontkennen dat deze grote keuken er ontzettend chique uitziet. Hoe dat komt? Door de kleuren in de keuken goed op elkaar af te stemmen, vormt het één geheel én ziet het er automatisch luxe uit.

Kijk bijvoorbeeld naar de goudkleurige grepen van de kastjes en de kraan. Of de grijze keukenkastjes en de kastjes aan de muur. Zelfs het keukenblad, de oven en de afzuigkap matchen. Alles past bij elkaar.

Nog meer mooie binnenkijkers?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Stadshem

Reageer op artikel:
Een bijzettafel van een keukentrap, het kan prima!
Sluiten