Stijlvolle alternatieven voor de traditionele kerststal onder de boom

Een kerststal hoort al jaren traditiegetrouw onder de kerstboom. Er zijn inmiddels ook veel moderne varianten van te krijgen, maar als je een keer wilt gaan voor iets totaal anders als decoratie onder de boom dan kan dat natuurlijk ook.

Wij gingen voor je op zoek en vonden verschillende leuke items die ook super stylish zijn onder de boom. Vaarwel kerststal! Scroll snel door en laat je inspireren.

Meer kerstinspiratie? Bekijk hier de kersttrends van 2017.

1. Schapenvacht

Lekker winters, en het geeft je huis een knusse sfeer. Het handige aan zo’n zacht vachtje is dat je je ook meteen geen zorgen meer hoeft te maken over de zoektocht naar een stijlvolle pot voor je boom. Deze verstop je namelijk gewoon onder het kleedje!

Bron: Mokkasin

2. Dieren

Zet verschillende winterse dieren zoals eekhoorntjes, hertjes of rendieren onder de boom! Kies een kleur passend bij je kerstboom of je interieur zodat het een mooi geheel wordt.

3. Kralenketting

Dit kan gecombineerd met andere dingen (bijvoorbeeld de dieren van de vorige optie), maar ook gewoon gecombineerd met meerdere maten en soorten kettingen. Hiervoor geldt ook: zorg dat de kleur van de kralen overeen komt met de versiering van je kerstboom!

4. mini kerstboompjes

Zet je kerstboom tussen een zee van mini kerstboompjes! Dit kunnen echte boompjes zijn, maar ook boompjes van een ander materiaal zoals je hierboven ziet. Maak het geheel af met hier en daar wat kaarsjes (pas op als je voor echte boompjes gaat)!

5. Grote kerstversiering

Grote kerstballen over? Leg ze in groepen onder de kerstboom! Een paar kaarsjes erbij en je kerstlook is compleet.

Ken jij iemand niet absoluut geen kerstversiering in huis wil? Laat ze dit artikel zien, en problem soveld.

Bron: Burkatron

6. Cadeautjes

En last but not least: een kerst zonder cadeautjes is natuurlijk geen kerst! Doe extra je best met inpakken en kies mooi inpakpapier, strik er een touwtje omheen en bind er een takje eucalyptus tussen.

Reageer op artikel:
Stijlvolle alternatieven voor de traditionele kerststal onder de boom
Sluiten