Een interieur bestaande uit alleen maar uitklapbare meubels

Susana woont in een piepklein appartement in Madrid met een woonoppervlak van ongeveer 24 vierkante meter. Ze houdt van ruimte en wilde een woonkamer, waar zij vrijuit kan bewegen èn tegelijkertijd ook haar vrienden kan uitnodigen voor een diner of sleepover. Zij schakelde architectenbureau Elii in.

De ontwerpers maakten een installatie van uitklapbare meubels waardoor de kamer makkelijk van eetruimte omgetoverd kan worden tot logeerkamer of ruimte voor entertainment. Onderstaande video laat zien hoe het werkt.

Toegegeven, je moet er wel van houden. Op het eerste gezicht doet het interieur een beetje denken aan een boerenschuur of kas, maar het idee van uitklapbare meubels aan de wand is natuurlijk wel geniaal!

Veel kleine muren in huis? Wij hebben een aantal handige stylingtips.

Veel huizen in Madrid zijn klein en de stad barst dus van de creatieve oplossingen om de beschikbare ruimte zo slim mogelijk in te delen en in te richten. Een ander voorbeeld van zo’n slimme oplossing vind je in dit appartement, wat wellicht het ideaalbeeld is voor de moderne, alleenstaande stadsbewoner.

Word jij regelmatig claustrofobisch in je kleine huis? Deze tricks helpen jou daar van af!

Meer appartement met uitklapbare meubels en slimme tricks voor compact wonen?

imagensubliminal.com

Reageer op artikel:
Een interieur bestaande uit alleen maar uitklapbare meubels
Sluiten