Een huis vol luxe voor een jonge familie

Een architect bouwde een huis voor zijn jonge familie. Voor het design binnenshuis schakelde hij interieur ontwerper en stylist Fiona Lynch in. Zij maakte er een huis vol luxe van met eigenlijk heel weinig materiaal, maar wel spul van kwaliteit. Ze koos voornamelijk voor beton, marmer, hout en oud brons. Samen maken deze materialen het huis tot een evenwichtig geheel met een elegante look.

Fiona Lynch haalde een aantal gigantische betonnen panelen in huis en liet deze ter plekke op maat maken. Vervolgens zijn de panelen gepolijst, wat zorgt voor de gave afwerking. Kijk maar even mee..

Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-03
Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-08
huis vol luxe jonge familie

In plaats van standaard keukenkatjes koos Fiona voor echte meubelstukken. De grijze kasten komen dan ook buiten de keuken terug in het huis: in de woonkamer als tv-meubel bijvoorbeeld.

Wil je ook graag wat marmer in de keuken terugbrengen, maar kun je niet zomaar een marmeren keukenblok of werkblad in de keuken maken? Shop the look hier.

melbourne-house-roomed
Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-02
Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-09

Lange blauwe gordijnen (wauw!) en luxe stoffen zoals velours zorgen voor een luxe uitstraling. Een gaaf contrast met het robuuste beton!

Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-07
Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-12
Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-14

Het marmer en brons, dat we eerder in de keuken al zagen, komt ook terug in de badkamer. Slim! Door maar weinig verschillende materialen te werken zorg je voor consistentie in huis.

Balwyn-House-in-Melbourne-Collingwood-by-Fiona-Lynch-Design-Office-Yellowtrace-11

Een statement maken? Zet een XXL-kunstwerk in de ruimte, zoals hier in de slaapkamer is gedaan. Meer inspiratie voor gigantische kunst in huis vind je hier.

fionalynch.com.au

Reageer op artikel:
Een huis vol luxe voor een jonge familie
Sluiten