Een huis vol DIY’s in mid-century style

Zodra je dit huis binnenkomt, voel je je thuis. De veelal houten inrichting in mid-century style zorgt voor een warme en ontspannen sfeer. In elke kamer spotten we wel te gekke vintage kastjes uit de jaren ’50 van de vorige eeuw en het huis barst van de groene planten en boho accessoires. De bewoners van het huis hebben de meeste accessoires zelf gemaakt en de styling van het huis brengt ons dan ook meteen op ideeën voor DIY’s.

Zo laten de bewoners ons zien dat een sla kom of rieten mand heel leuk kan staan als hanglamp. Hoe je zelf zo’n lamp maakt, kun je in dit artikel lezen.

Wil jij ook een inrichting in mid-century style, maar heb je geen budget voor echte vintage designstukken? Shop the look

Op de boekenplank spotten we het 36 hours boek, een te gekke reisgids voor als je maar 36 uur in een stad bent.

Veel hout en verschillende kleuren domineren in de woonkamer. Een gewaagde styling en zeker geen makkelijke keuze. Hoe zorg je ervoor dat die wirwar aan kleuren en houttinten toch één geheel vormen? Wij geven advies:

Ook op zoek naar zo’n gaaf glazen sculptuur voor jouw cactussen en treasures? Eerder schreven we een artikel over de boxen Urban Jungles, een te gek Nederlands merk.

Leuk idee: hang je plank aan touwtjes (DIY) en gebruik je mooiste sieraden als decoratie (bij gebrek aan opbergruimte).

De lamp is gemaakt van een sla kom; de snijplanken zijn een stoere en functionele toevoeging aan de eettafel.

En uiteraard een hoekje voor alle DIY’s ook weer volledig in mid-century style met naaimachine en bureautje dat ons erg doet denken aan een ouderwetse schoolbank.

www.herzundblut.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een huis vol DIY’s in mid-century style
Sluiten