Een heerlijk vakantiehuis in Byron Bay met bohemian invloeden

Byron Bay is een van de bekendste badplaatsen van de goldcoast van Australië. Vooral surfers kunnen hier hun hart ophalen, omdat in dit meest oostelijke puntje van het land de golven vrijwel altijd gunstig zijn. Er hangt een fijne, relaxte sfeer, maar je kunt er ook goed feesten (yours truly spreekt uit ervaring). Mocht er nu een tripje naar de kust van Australië op de planning staan, dan hebben wij een te gek vakantiehuis gevonden.

Haveli House heeft een heerlijk bohemian interieur met Indonesische en Indiaanse invloeden. Denk aan natuurlijke materialen als hout, linnen en kokos, een licht kleurenpalet en een heerlijke tuin.

vakantiehuis
vakantiehuis
vakantiehuis

Wat ons meteen opvalt is dat het vakantiehuis zo’n fijne, relaxte feeling heeft. Niet alleen het interieur maar ook de sfeer is laidback en daardoor perfect om lekker bij te komen na een lange dag op het strand. In het interieur worden veel verschillende houtsoorten met elkaar gecombineerd, allemaal met een verweerde look. De witte vloer en de zachte linnen stoffen maken de bohemian look helemaal af.

vakantiehuis
vakantiehuis
vakantiehuis

In dit huis zul je geen standaard deuren vinden. Alle deuren, zowel binnen als buiten, zijn uniek en geven het huis een bijzondere look. De eettafel is omringd door industriële, metalen stoelen. Dit zorgt voor een mooi contrast in het bohemian interieur.

vakantiehuis
vakantiehuis

De vele kokosmatten en wandkleden geven het huis een gezellige, huiselijke uitstraling. Net als de stoelen aan de eettafel is de verlichting in het huis ook vrij industrieel.

>> 7x de gaafste interieurs met industriële lampen

vakantiehuis
vakantiehuis

Wil je zelf ook de bohemian look toevoegen aan je slaapkamer? Hiervoor hoef je niet je hele interieur om te gooien, maar door het toevoegen van een aantal items kan je de look als snel creëren. Leg kokosmatten neer, koop mooi bedlinnen en wat extra kussens en hang boven je bed een mooie klamboe of maak van je eigen bed een hemelbed met deze IKEA hack.

vakantiehuis

Het huis heeft twee prachtige slaapkamers, maar in de tuin zit nog een schattig bungalowtje verstopt met een extra slaapplek. Zo leuk!

Ben je overtuigd? Bekijk voor meer informatie over dit vakantiehuis de website van Airbnb.

www.airbnb.com.au

Reageer op artikel:
Een heerlijk vakantiehuis in Byron Bay met bohemian invloeden
Sluiten