Een heerlijk rustig interieur met neutrale tinten

In het zuidwesten van Göteborg, aan het water, staat een gebouw met prachtige appartementen. Van de buitenkant gezien zou je niet zeggen dat er achter de sprookjesachtige gevel van het gebouw een modern appartement schuilgaat. In het appartement worden de authentieke elementen zoals sierlijsten, een houtkachel en een prachtige vloer gecombineerd samengebracht in een modern interieur met neutrale tinten. Scandinavisch design op haar best!

Scroll snel verder voor een heleboel prachtige foto’s waarvan we zeker weten dat ze je zullen inspireren..

Het appartement is vrij groot, met twee ruime slaapkamers waarvan één ensuite, een home office en een aparte keuken. Alle kamers zijn te betreden via de ruime, witte hal.

De ruime woonkamer is ingericht met veel neutrale tinten als beige, bruin en grijs. Bij binnenkomst valt de dromerige Koushi lamp meteen op! De rest van de verlichting heeft een industriële look, wat weer zorgt voor een spannend contrast. Op de bank liggen verschillende kussens met grafische patronen.

Wat een prachtige houtkachel! Naar ons idee hét object uit dit huis. Of je nou het haardhout in de vlammen zet, of ervoor kiest om de kaarsen aan te steken; het geeft sowieso meer sfeer aan je huis!

De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot de slaapkamer. Zo kan je op een handige manier de slaapkamer bij de woonkamer betrekken en hoef je alleen maar de deuren dicht te doen als je iets meer privacy wenst. De slaapkamer is gevuld met mooie planten, zachte stoffen en fijne accessoires.

Gek op de styling van deze slaapkamer? Shop the look hier!

De tweede slaapkamer is groot genoeg voor een eenpersoonsbed. In het appartement is een aantal vrij klassieke objecten te vinden. Niet alleen de houtkachel, maar bijvoorbeeld ook dit fijne houten bureau. Het zou zonde zijn om zo’n mooi bureau te verstoppen onder allemaal troep! Is dat bij jou vaak wel het geval? Lees dan onze tips om je home office én bureau helemaal Feng Shui in te richten.

De keuken en badkamer zijn verrijkt met zwarte onderdelen. Wanneer je in jouw huis ook neutrale kleuren wilt brengen, vergeet dan vooral geen donkere tegenhanger toe te voegen. Anders kan je huis al snel saai ogen en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ben je helemaal into neutrale tinten? Bekijk dan ook even dit appartement, waar ook de keuken zorgt voor een fijn, donker contrast.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Een heerlijk rustig interieur met neutrale tinten
Sluiten