Een heerlijk interieur in de kleuren van dit najaar

In deze Colorboost lieten we je al zien hoe je de najaarskleuren van 2016 combineert. Een kleine samenvatting: diepe roestkleuren zoals bruin, oranje, petrol en bordeauxrood voeren de boventoon. Dit heerlijke appartement in Stockholm is helemaal ingericht volgens dit kleurenpalet en wel in Scandinavische stijl.

In ons artikel over de najaarstrends las je al dat we weer lekker aan de slag kunnen met het mixen van materialen. En ook dat is gebeurd in dit interieur: een heerlijk zacht vloerkleed, metaal, hout en marmer.

De najaarskleuren zijn subtiel toegevoegd in het interieur. Een diep oranje kussen en plaid, petrol blauwe stoelen en zelfs oranje lining in de eettafel. Door de muren niet spierwit maar lichtgrijs te schilderen, ziet het appartement er toch ‘warm’ uit.

>> Interior Icons: Beni Ouarain vloerkleden

De keuken is dan wel weer typisch Sandinavisch. Spierwitte, strakke fronten in combinatie met een donker werkblad en de prachtige houten vloer. Een combinatie die niet snel zal vervelen! Daarnaast is er in de keuken ook een klein ontbijthoekje gemaakt. Benieuwd naar meer voorbeelden hiervan? Check dan even deze inspiratieboost met de leukste ontbijtbars.

Beide slaapkamers zijn ook helemaal ingericht volgens de stijl van de rest van het appartement. Dit zorgt voor eenheid qua style en daar worden wij blij van!

Het appartement is niet groot, en daarom is er gekozen voor een kleine home office in de hal. En dat werkt prima! De combinatie van het oude, houten bureau en de DKR stoel van Charles en Ray Eames zorgen voor een bijzonder geheel. Modern design gecombineerd met vintage is altijd een goed idee!

Bekijk ook: 12x een handige home office in de gang

alexanderwhite.se

Reageer op artikel:
Een heerlijk interieur in de kleuren van dit najaar
Sluiten