Een heerlijk bohemian interieur met veel persoonlijke herinneringen

In dit huis in Florida wonen Jonathan en Carley Summers. Samen maakten zij van hun huurhuis aan het strand een heerlijke plek, die helemaal aansluit bij hun levensstijl en behoeften. Zij gaven het huis een bohemian interieur met veel details, persoonlijke herinneringen en bijzondere souvenirs en vondsten.

Het huis, gebouwd in 1922, heeft precies de goede architectuur en stijl voor het bohemian gevoel waar Carley en Jonathan zo van houden. De authentieke open haard, de grote ramen en de Franse deuren passen heel goed bij het eclectische interieur.

“What I love most about my home
is that the spirit of peace dwells here”

Het fijnste plekje in huis is de ‘Sunlight Room’. Deze kleine serre heeft Carley ingericht als plek om te mediteren en om te bidden. In de serre staan veel planten, maar ze hangen ook aan het plafond! Check deze DIY voor het stappenplan van zo’n leuke macramé hanger.

Shop the look van deze zithoek hier.

Verspreid door het huis staan vondsten, souvenirs en cadeautjes. De kussens in de stoel zijn eigenlijk Turkse zadels, die toevallig precies in de zitting van de stoel passen.

Het belangrijkste in een bohemian interieur? Het mixen van prints! Carley heeft dat slim aangepakt door te kiezen voor voor verschillende Turkse en Marokkaanse stoffen, maar wel allemaal in hetzelfde bruin-rode kleurpalet. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Lees dan zeker even dit artikel, waarin we je nog meer tips geven of bekijk dit kleurrijke moodboard voor meer boho inspiratie.

Het bohemian gevoel is ook in de eetkamer tot in de puntjes doorgevoerd. De rieten stoel en kast van bamboe geven de kamer een zomerse uitstraling. Het groen van het palmblad en de cactussen brengen wat meer kleur in de kamer, die in vergelijking met de rest van het huis vrij rustig is. De handgemaakte tafel is wel heel bijzonder: hun trouwbelofte is in de rand van de tafel gekerfd.

Alle sieraden hangen prominent in het zicht. Het zijn voornamelijk kettingen van volksstammen uit andere landen, die Carley meenam naar huis als souvenirs.

>> Sieraden als decoratie voor je interieur

www.designsponge.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een heerlijk bohemian interieur met veel persoonlijke herinneringen
Sluiten