Estelle Beukman
Estelle Beukman Kinderkamer 17 jan 2018

Creëer een groene kinderkamer met een gezond plantje

Over het algemeen zie je niet vaak planten voorbijkomen in de kinderkamers. Best gek eigenlijk, want planten hebben veel positieve effecten op ons. De lucht wordt een stuk schoner zodra je planten in de slaapkamer plaatst. Het is niet alleen gezond, maar ook nog eens leuk voor het oog! Ga daarom voor een groene kinderkamer!

Deze kinderkamer is een droom van ieder kind! Een echte boomhut (ja met een boom) in de slaapkamer.

oker gele muur
Ensuus

Dit is iets simpels, maar het resultaat is grootst. Een klein hoekje creëren op de muur met de leukste spulletjes erin. Deze spullen aan de muur zijn in de kleur geel. Je kunt het natuurlijk in alle kleuren doen! Maak het af met twee of meerdere kleine plantjes.

houten cactus
Carnetsparisiens

Hier hebben we de ouderwetse plantenzak. Het is trendy en weer eens wat anders dan een pot of vaas. Voor als je het lastig vindt om een perfect bloempotje te vinden is de plantenzak dé ultieme oplossing. Het kan namelijk in ieder interieur en staat altijd leuk!

blauw bed
Missmollycoddle

Dit is wel heel gezond. Tijdens het slapen hangen de bladeren zowat tegen je neus aan!

Je kunt natuurlijk ook gewoon je plantenpot op het nachtkastje zetten. Op deze manier kan je kind ook volop genieten van de plant.

groene kinderkamer
Project Junior

De retro hangplantjes zijn weer helemaal hip en een echte blikvanger voor in de slaapkamer. In deze kamer zorgt de plant voor een vleugje groen.

roze plantenpot
Costesfashion

Deze variant is wel heel groot. Een mooie groene kinderkamer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Creëer een groene kinderkamer met een gezond plantje
Sluiten