Een groen interieur met cognac-kleurige lederen bank

Dat wij gek zijn op cognac-kleurig leer lieten we je al eens zien in deze Inspiratieboost. De kleur leer past in bijna ieder interieur en is heel gemakkelijk te combineren. Daarnaast brengt deze cognac-kleurige lederen bank ook nog eens warmte in dit huis!

Naast de cognac-kleur is er nog een andere kleur die we veel terug zien in dit huis, namelijk groen! Dit geeft een fris en levendig effect. Scroll snel verder voor alle beelden!

Naast de lederen bank en planten zien we in de woonkamer veel kunst. We vertelden je eens dat kunst op ooghoogte moet hangen. Maar deze bewoners waren creatief en pakten het anders aan. Met een prachtig resultaat!

De eettafel krijgt een speelse look door drie dezelfde stoelen in een andere kleur aan tafel te schuiven. Zo vormt het één geheel, maar is het toch net even anders. Ook hier zien we dat de lijsten op ongewone hoogte hangen, als een soort collage.

De zwarte keuken valt erg op in het verder lichte kleurenpalet. Met het marmeren aanrechtblad krijgt de keuken ook meteen een luxe uitstraling. Door een raam te plaatsen in de tussenwand komt er genoeg daglicht de keuken binnen én er is contact met de woonkamer. De zwarte vensters zorgen daarbij voor een industriële look.

In de slaapkamer zien we allerlei verschillende grijstinten. Saai? Helemaal niet! Door de verschillende tinten en texturen creëer je genoeg contrast. Daarnaast zorgen ook de accessoires voor veel sfeer in de kamer. Wil je zelf ook een light box maken? Wij laten je zien hoe je dit gemakkelijk kunt doen.

Bekijk ook deze Inspiratieboost: Leren banken voor een stoere touch in het interieur

www.bosthlm.se

Reageer op artikel:
Een groen interieur met cognac-kleurige lederen bank
Sluiten