Een fris en strak interieur zónder witte muren? Ga voor lichtgrijs!

We vertellen jullie vaak dat wit zorgt voor een fris en ruimtelijk gevoel én dat een witte basis ideaal is voor het inrichten van je huis. Maar dit appartement bewijst dat je ook zonder witte muren een fris en strak interieur kunt creëren.

Met een basis van lichte grijstinten en een prachtige houten vloer in vissengraat patroon oogt ook dit appartement lekker ruim en fris. SCroll snel verder en kijk met ons mee!

Opvallend aan de zithoek is dat de banken tegenover elkaar gezet zijn. Meestal zien we dat de televisie of open haard het center piece is, maar hier zijn deze juist bijzaak. Door de banken op deze manier neer te zetten kun je gezelliger met elkaar kletsen! Daarnaast zijn er een aantal kleuraccenten toegevoegd voor een speelse look.

Vind je het lastig om bepaalde “vergeten hoekjes” te stylen? Dan geven wij je graag tips. Hier is gekozen voor een sidetable met minimalistische styling zodat al de aandacht naar het te gekke schilderij van Andy Warhol gaat.

Aan de eettafel zien we de mooie design stoelen van Hans Jørgen Wegner voor Carl Hansen, de CH24 Wishbone Chair. Naast de stoelen zien we nog meer design, namelijk de SMEG koelkast. Door deze design items krijgt de eethoek een luxe look!

De keuken heeft een combinatie van veel verschillende materialen: hoogglans wit, hout, marmer en goudkleurige details. Maar omdat alle materialen zo goed bij elkaar passen en door de strakke afwerking, oogt het niet rommelig maar juist heel stylish.

>> 5 tips voor het combineren van verschillende houtsoorten

Met een spiegel in de hal laat je de ruimte groter lijken. Handig, in zo’n kleine hal! Meer inspiratie voor spiegels in de hal vind je in dit artikel!

www.nooks.se

Reageer op artikel:
Een fris en strak interieur zónder witte muren? Ga voor lichtgrijs!
Sluiten