Een fijne mix van materialen in een stijlvol, Zweeds appartement

Dit Zweedse appartement is stijlvol ingericht met die fijne Scandinavische touch waar we zo van houden. Om het interieur een subtiele, speelse look te geven worden er veel verschillende materialen met elkaar gecombineerd. En dat is niet de enige mix in dit huis. Ook verschillende stijlen worden hier met elkaar gecombineerd. Een industriële bakstenen muur, strakke witte tegels in de keuken met hier en daar wat mid-century design: mix en (mis)match galore!

Hoe het kan dat deze mix zo goed werkt? Omdat de basis – zoals een echt Scandinavisch appartement betaamt – stralend wit is gebleven.

Qua kleur is het interieur vrij rustig. Veel grijs-, bruin- en beigetinten maken het tot een neutraal geheel. De planten zorgen voor een boost van kleur in verschillende kleuren groen! Ook de prints van de kussens en de houten meubels zorgen ervoor dat het gebrek aan een statement kleur niet storend of saai is.

Hoewel het tafelkleed een beetje een stoffig of ouderwets imago heeft, bewijst dit appartement het tegendeel! Een mooi linnen tafelkleed kan juist veel doen voor je interieur, zeker wanneer de tafel niet gebruikt wordt. In dit artikel geven we je ideeën voor de styling van een eettafel die niet vaak in gebruik is.

De bakstenen muur past perfect bij de strakke witte tegels. Door de donkere voeg valt het grid van de tegels extra op. Slim, want zo wordt de moderne look van de andere gladde, witte muren doorbroken.

>> Tips en inspiratie voor het creëren van een Scandinavische keuken

Wat een prachtige slaapkamer! De mix van materialen en prints wordt ook hier doorgetrokken. Ben je benieuwd met welke key items je deze fijne slaapkamer kunt creëren? Bekijk dan onze shop the look!

>> De oude indeling van dit appartement zie je terug in de originele tegelvloer

www.alvhem.com