Estelle Beukman
Estelle Beukman Binnenkijken 19 jan 2018

Een fijn zithoekje door de oh zo mooie Chesterfield bank en fauteuil

Een Chesterfield bank: het is en blijft een plaatje. Het is al jaren een populair item voor in de woonkamer. Dit appartement heeft zo’n prachtig bankstel gecombineerd met een bijpassende stoel. Een klassiek, maar robuust zithoekje is hiermee gecreëerd. Heel stijlvol!

Vind je de Chesterfield bank helemaal geweldig? Kijk hier dan even!

bruine chesterfield

Kijk daar staat hij dan; de prachtige Chesterfield bank. De salontafel op wieltjes en de grote tripod lamp zijn typische elementen voor een industrieel interieur. De kroonluchter daarentegen maakt de look weer klassiek. Het voordeel van deze bank is namelijk dat hij klassiek, maar tegelijkertijd onwijs stoer is!

schilderij koe

Wauw…wat een mooie donkerblauwe stoel hè! De materiaal- en kleurcombinaties zijn perfect gekozen. Het donkere meubilair springt ten opzichte van de lichtblauwe muur en de lichte houten vloer prachtig in het oog.

witte metrotegels

De eetkamer is een aparte ruimte. Deze bevat een stijlvolle gerenoveerde keuken mét de oh zo mooie Franse metrotegels. Ze zijn in de breedte neergelegd waardoor de keuken groter lijkt.

Deze woning heeft de metrotegels door het hele huis!

lichtblauwe muur

Verder kun je tijdens het eten lekker naar buiten kijken door de grote raampartij. Het is de bedoeling dat er in het voorjaar een balkon geplaatst wordt. Dat is natuurlijk helemaal top!

zilveren radiator

De badkamer heeft twee ingangen; vanuit de hal én vanuit de slaapkamer. Het is een mooie stijlvolle badkamer met zwarte details. Zie je deze prachtige binnendeur?

Check dit dan even voor de mooiste tussendeur inspiratie!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergoten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een fijn zithoekje door de oh zo mooie Chesterfield bank en fauteuil
Sluiten