Een fijn licht huis met maisonnette én balkon

Een huis waar het zonlicht vrijspel krijgt, een hoog plafond met maisonnette én een balkon met uitzicht op de stad. Klinkt als een droomhuis? Nou, dat is het ook!

Op de maisonnette – de interne verdieping – van dit Zweedse droomplaatje bevindt zich onder andere een hagelwitte keuken (met vintage loper), waar vandaan je op de woonkamer neer kunt kijken. Wij zijn fan!

scandinavisch interieur
balkon
balkon

Stel je even voor: jij in deze loungestoel, een hapje links, een drankje rechts, de zon op je gezicht en een uitzicht over de concrete jungle van Stockholm. Genieten, toch? Het balkon heeft aan de zijkant geblindeerd glas, waardoor je meer privacy creëert en optimaal kunt relaxen. En als finishing touch: een aantal planten voor een extra tropisch tintje.

>> Lees ook: 5x groen op het balkon, de stoep of het dakterras

stoel als nachtkastje
uitzicht
maisonnette
witte keuken

De maisonnette zorgt ervoor dat het appartement extra veel licht vangt en ruim oogt. Ook de vele wittinten dragen daar aan bij. Om dit te doorbreken, kun je werken met kleuraccenten en verschillende structuren. Zo hoeft een vloerkleed heus niet alleen in de woonkamer te liggen – maar misstaat het ook niet in de keuken. Of wat dacht je van een vloerkleed onder de eettafel?

balkon
balkon
slaapkamer

Een grote spiegel is niet alleen handig voor het checken van je outfit of the day, maar laat een ruimte ook groter lijken. Onze tip: een elegante spiegel naast je bed.

slaapkamer
witte badkamer

LEES MEER

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Een fijn licht huis met maisonnette én balkon
Sluiten