Een eigen huis kopen? De schrijver van Martin Luther King helpt je!

Niets is fijner dan het hebben van een eigen plek, een eigen thuis. Nu schrijven wij voornamelijk over het interieur en hoe je je ergens helemaal thuis kunt voelen, maar een huis daadwerkelijk kopen is weer een heel ander verhaal. Helaas wordt het kopen van een eigen huis steeds minder eenvoudig. Sterker nog, zonder eigen inbreng is het niet mogelijk om een volledige hypotheek te krijgen. Wij begrijpen best dat na je studententijd je spaarrekening nog niet rijkelijk gevuld is. Maar hoe zorg je er dan voor dat je de hypotheek van jouw droomhuis tóch rond krijgt? Het ‘mag ik geld lenen’-gesprek met je ouders is lastig te beginnen.

Gelukkig snapt ABN AMRO dat ook. En daarom schakelden zij Dr. Clarence B. Jones in. De heer Jones is een van de geniale schrijvers van Martin Luther King’s ‘I have a dream’-speech. Een speech die miljoenen mensen inspireerde, niet alleen toen maar ook vandaag de dag. En dát effect wil je natuurlijk ook bereiken bij je ouders als je hen vraagt om een lening.

And that’s where Dr. Jones comes in. Via de superhandige speechservice beantwoord je zes vragen en voor je het weet ligt er een briljante speech voor je klaar. Je kunt de speech meteen versturen via email of Whatsapp, maar als je een groots effect wil bereiken, raden we je aan om de speech op te lezen vanaf de ingebouwde autocue. Hiermee moet het lukken toch?

Reageer op artikel:
Een eigen huis kopen? De schrijver van Martin Luther King helpt je!
Sluiten