Een droomvilla in de bomen van Bali

Wonderen zijn de wereld nog niet uit! Deze 6-verdiepingen hoge boomhut-villa op Bali lijkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt. De villa, Sharma Springs genaamd, is ontworpen en gemaakt door Ibuku; een organisatie die gespecialiseerd is in bouwen met bamboe.

Het gebouw, dat bijna helemaal gemaakt is van bamboe, heeft vier tweepersoonsslaapkamers, een keuken, een lounge- en eethoek, een werkplek, een speelkamer, een mediakamer en een plek om te barbecueën. Er zit ook nog een gastenverblijf bij en als je de villa huurt, kun je rekenen op een butler en… WIFI! Oh en we vergeten het bijna nog te hebben over het adembenemende uitzicht over het tropische tropische landschap. Dat is echt liefde op het eerste uitzicht.

Wij zijn bang dat we nooit meer uit deze hangmat zouden komen als we er eenmaal in liggen. Comfi, check. Uitzicht, check. Cocktail… Butler?

Wil je ook zo’n tropisch sfeertje in huis halen? Zet de verwarming een graadje hoger, doe een dikke trui aan en haal meubels en accessoires van bamboe in huis!

www.huffingtonpost.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een droomvilla in de bomen van Bali
Sluiten