Een droomvilla in de bomen van Bali

Wonderen zijn de wereld nog niet uit! Deze 6-verdiepingen hoge boomhut-villa op Bali lijkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt. De villa, Sharma Springs genaamd, is ontworpen en gemaakt door Ibuku; een organisatie die gespecialiseerd is in bouwen met bamboe.

Het gebouw, dat bijna helemaal gemaakt is van bamboe, heeft vier tweepersoonsslaapkamers, een keuken, een lounge- en eethoek, een werkplek, een speelkamer, een mediakamer en een plek om te barbecueën. Er zit ook nog een gastenverblijf bij en als je de villa huurt, kun je rekenen op een butler en… WIFI! Oh en we vergeten het bijna nog te hebben over het adembenemende uitzicht over het tropische tropische landschap. Dat is echt liefde op het eerste uitzicht.

boomhut bamboe roomed binnenkijken 1
boomhut bamboe 3

Wij zijn bang dat we nooit meer uit deze hangmat zouden komen als we er eenmaal in liggen. Comfi, check. Uitzicht, check. Cocktail… Butler?

boomhut bamboe 4
boomhut bamboe 5
boomhut bamboe 6
boomhut bamboe 7
boomhut bamboe 8
boomhut bamboe 9
boomhut bamboe 10
boomhut bamboe 11
boomhut bamboe 12
boomhut bamboe 13
boomhut bamboe 14
boomhut bamboe 15
boomhut bamboe 16

Wil je ook zo’n tropisch sfeertje in huis halen? Zet de verwarming een graadje hoger, doe een dikke trui aan en haal meubels en accessoires van bamboe in huis!

boomhut bamboe 17
boomhut bamboe 18
boomhut bamboe 19
boomhut bamboe 20
boomhut bamboe 21
boomhut bamboe roomed binnenkijken 2

www.huffingtonpost.com

Reageer op artikel:
Een droomvilla in de bomen van Bali
Sluiten