Een chique appartement vol mid-century interieur design en metallic

Studio Moore toverde dit appartement om tot chique optrekje en dat is super goed gelukt! Het mid-century interieur design wordt gecombineerd met koperen en gouden accessoires: een samenspel dat niet meteen voor de hand ligt. Maar dit appartement bewijst dat het een van de betere combinaties is!

Dat dit appartement is genomineerd voor de Australian Style Awards van 2015 is niet gek… want wát ziet het er prachtig uit.

XXL kunst perfect uitgevoerd! Door de eetkamer verder vrij neutraal te houden, krijgt zo’n prachtig donker schilderij alle aandacht.

Wij zijn groot fan van de styling van deze sidetable: de vormen van de bloemen en zeeanemonen contrasteren mooi met het strakke design van het koperen kastje. Heel chique!

De metallic accenten komen vooral voor in de accessoires. Ben je benieuwd naar hoe je zulke glanzende objecten het beste kunt combineren in jouw interieur? Lees hier onze tips!

Benieuwd naar meer mid-century interieur design? Bekijk dan zeker even dit huis vol DIY’s of deze oude fabriek waarin mid-century items worden gecombineerd met modern design.

www.sisalla.com.au

Reageer op artikel:
Een chique appartement vol mid-century interieur design en metallic
Sluiten