Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 6 nov 2016

Een chic interieur met blauw velours

Als je Roomed een beetje volgt, is het je vast wel opgevallen dat wij nogal into fluwelen stoffen zijn. Wat ons betreft is fluweel ideaal voor dit seizoen en vooral blauw velours. De kleur blauw komt dit najaar namelijk in veel variaties terug in het interieur: van diepe tinten, zoals teal en navy blauw tot lichtere ijzig blauwe kleuren. Door meubels, gordijnen of kussens van blauw velours toe te voegen, geef je de ruimte direct een chique touch. Dit komt doordat de stof luxe uitstraalt met een subtiele glans.

Zoals altijd is de combinatie van materialen en stoffen het allerbelangrijkste voor het creëren van een bepaalde sfeer en stijl.
Wil je een extra chique look? Combineer blauw velvet dan met bronzen details en ga voor ton-sur-ton door bijvoorbeeld ook een muur blauw te verven.
Wil je juist een stoere sfeer neerzetten? Combineer de blauw fluwelen items dan met ruwe materialen, zoals beton en staal.
Voor een frisse en natuurlijke vibe style je de velvet stoffen in een overwegend wit interieur en zorg je voor genoeg houten meubels en elementen om het geheel een warmere look te geven.

Check voor meer fluwelen inspiratie ook even onze andere moodboards met roze velours en met de perfecte combinatie van oranje en groen fluweel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een chic interieur met blauw velours
Sluiten