Een bohemian interieur voor een klein prijsje

Nicolette Johnson is een Engelse fotografe, die ondertussen al negen jaar in Australië woont. In Brisbane om precies te zijn. Ze woont daar in een klein appartement en wist de woning voor een klein budget om te toveren tot een fantastisch plekje. Haar stijl is het best te omschrijven als bohemian, warm en artistiek. Benieuwd waar zij haar interieur vandaan gesprokkeld heeft? Kijk en lees maar even mee..

Lijkt zo’n bohemian interieur je ook wel wat? Wij geven je alvast wat tips en inspiratie voor deze interieurstijl.

Het interieur bestaat uit veel verschillende kleuren en patronen, maar toch is het een evenwichtig geheel. De truc? Kies een aantal hoofdkleuren en materialen die je telkens weer terug laat komen. In dit appartement zijn dat voornamelijk de kleuren donkerblauw en wit én de keuze voor donker hout.

De armstoelen vond Nicolette via eBay. Haar moeder zorgde voor een nieuwe bekleding en de stoelen zien er weer uit als nieuw!

Planten dragen bij aan de bohemian feel van dit appartement. Tip: heb je weinig ruimte in huis, maar wil je wel graag zoveel mogelijk planten in huis halen? Hang ze op. Dan bespaar je ruimte op de vloer!

Oké, wij zouden maar al te graag aan het werk gaan achter deze bohemian home office.

Het bed is van IKEA. Ook hier komt het donkerblauw, wit en donkere hout weer terug.

Meer zien van Nicolette Johnson? Op haar Instagram account deelt ze prachtige foto’s van de natuur, projecten waar ze mee bezig is, interieurs van anderen en haar eigen bohemian interieur.

www.popsugar.com

Reageer op artikel:
Een bohemian interieur voor een klein prijsje
Sluiten