Een bijzondere trap vormt de eye catcher in deze stijlvolle cabin

Deze te leuke cabin in de bergen van Italië ziet er vanbuiten schattig uit, bijna als een sprookjeshuisje. Maar vanbinnen heeft
het huis een super stijlvol interieur. De cabin is mooi in al haar eenvoud: door het basic design en het gebruik van simpele materialen maakt de bijzondere trap écht een statement.

Benieuwd naar meer bijzondere trappen? In dit artikel zetten we zeven té coole exemplaren op een rijtje.

Door de grillige stenen, de puntige vorm en het bijzondere uitzicht is deze cabin echt een uniek optrekje. Het huisje ziet er schattig uit, maar heeft door de industriële materialen ook een stoer karakter.

In het interieur zijn verschillende houtsoorten gebruikt. De betonnen wanden hebben een horizontale structuur, een mooie verwijzing naar de houten planken. Hierdoor heeft het huisje een stoere look, maar het zorgt ook voor eenheid tussen de verschillende materialen.

De bijzondere trap is gebouwd op een houten constructie, wat meteen ook zorgt voor extra opbergruimte. Het tweede gedeelte van de trap valt weg in het interieur vanwege de stalen treden, die flinterdun zijn. Hierdoor wordt ruimtelijkheid gecreëerd en lijkt het huisje groter dan het daadwerkelijk is.

Tip: zó laat jij je kleine huisje groter lijken

De slaapkamer is in de nok van de cabin gesitueerd. Door het grote raam hebben de eigenaren wijds uitzicht over de prachtige omliggende natuur. Het lijkt wel een schilderij!

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
Een bijzondere trap vormt de eye catcher in deze stijlvolle cabin
Sluiten