Een appartement vol vintage vondsten en moderne meubels

Ben je dol op rommelmarkten, omdat je er vaak de meest unieke vintage vondsten scoort? Maar kun je daarnaast ook heel gelukkig worden van een mooie meubelzaak vol modern design? Grote kans dat je het interieur van dit appartement dan wel kunt waarderen. Het laat namelijk zien dat vintage en modern heel goed samengaan. Het appartement staat in het Göteborg, Zweden, en heeft een woonoppervlak van 67 vierkante meter om precies te zijn.

Behalve dat het interieur een mix van modern en vintage is, heeft het appartement zelf ook een klassiek karakter, dankzij de lijsten langs de plafonds en muren. Droom je even mee?

De bewoners van dit huis zijn fan van de gallery wall. Zowel in de woon- als in de slaapkamer hangen lijsten aan de wand in een goede compositie. In de woonkamer hangen een aantal vintage prints, waaronder een ouderwetse schoolkaart, en boven het bed hangt een mix van lijsten met foto’s en een dromenvanger – voor een bohemian touch!

Heb je ook een verzameling kunst voor aan de wand, maar zoek je nog een goede compositie? Deze infographic biedt hulp.

De bohemian sfeer in de slaapkamer wordt nog eens versterkt door de keuze voor een vintage nachtkastje, natuurlijke materialen (het linnen beddengoed) en de dromerige Koushi lamp. Ook op zoek naar zulk bedlinnen? Shop ‘m low-budget!

Ook de eettafel is een mix van oud en nieuw. Het tafelblad is vintage terwijl de stoelen juist weer modern zijn. Met een mooie tak in een vaas breng je meteen een vrolijkheid en levendigheid in je interieur.

Hoewel de woonkamer redelijk groot is, kozen de bewoners ervoor om de ruimte toch niet vol te zetten met grote meubels. Juist vanwege de weinige en redelijk kleine meubels lijkt de ruimte nog groter en houdt je het geheel luchtig.

De keukeninrichting is tevens een mix van nieuw en oud. Een vintage tafeltje met moderne stoelen, een Perzisch tapijt op de vloer en vintage vondsten sieren de wand.

Bekijk ook: 7x ideeën voor de kapstok in de hal

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Een appartement vol vintage vondsten en moderne meubels
Sluiten