Dit is het bewijs dat eclectische interieurs écht niet altijd over the top zijn

Eclectische interieurs staan meestal niet echt bekend om hun rustieke uitstraling. Juist omdat bij deze interieurstijl alles mag, wordt er vaak volop gemixt met kleur, stijl en materiaal. Niet gek ook dat het resultaat daarom bijna altijd een beetje over the top uitpakt. Dit eclectische interieur bewijst het tegendeel…

We zien invloeden van de moderne stijl, Scandinavische elementen, maar ook juist oude authentieke ornamenten. Scroll snel verder en neem een kijkje!

Op deze foto zie je de perfecte overgang van de Scandinavische invloed in combinatie met de andere stijlen. Vanuit de woonkamer kijk je hier uit op een hoekje met de typische Scandinavische stijl. Lichte muren, witte open haard en de bekende Andy Warhol poster (die te vinden is in bijna de helft van alle Scandinavische interieurs op Pinterest, net als deze items).

De woonkamer is echter verdeeld in meerdere stijlen. De ornamenten, de brocante spiegel en de chique bar cart geven de kamer luxe en elegantie, de wandkast heeft een modern design en de open kast maakt het geheel juist wat stoerder.

There are more rooms to discover in this beautiful house…

Klik op de afbeelding op deze te vergroten en de slideshow te starten.

Meer inspiratie?

Hier vind je de mooiste eclectische interieurs!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit is het bewijs dat eclectische interieurs écht niet altijd over the top zijn
Sluiten