Van dit eclectisch interieur word je ongetwijfeld vrolijk

Kleine kleurexplosies zorgen voor vrolijkheid in je huis. En dit eclectisch interieur heeft precies de juiste balans tussen deze happy vibes en rust. Ontdek de fijne combinatie tussen Scandinavische klasse en de bohemian stijl.

Kiezen blijft lastig.. Gaat jouw smaak alle kanten op? Dan is een stijlenmix zeker wat voor jou. Lees hier onze vier tips voor een eclectisch interieur!

Van hoekjes als deze worden wij heel blij. Door niet alleen kleuren, maar ook verschillende materialen met elkaar te combineren, creëer je een spannende look. (Psst.. spot jij ook onze favoriet de Pannenkoekenplant?)

Tip: lijsten layeren is een leuke manier om een dressoir te decoreren. Met een lege lijst, overlap je de achterliggende print niet al te veel en voeg je toch nog een extra dimensie toe.

Je kunt gemakkelijk spelen met hoogtes door een plant op een plantenstandaard te plaatsen. Hoe dol we ook zijn op een pot van keramiek; een glazen exemplaar waar de wortels zichtbaar in zijn, zie je ook steeds meer. En dan vinden we leuk!

De poster met quote van Andy Warhol is overigens ook een veelgeziene gast in Scandinavische interieurs. Hebben? Je kunt ‘m hier kopen.

Kijk verder
Er is meer! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Van dit eclectisch interieur word je ongetwijfeld vrolijk
Sluiten