Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 11 nov 2021

Dit eclectische appartement heeft een prachtig plantenhoekje

Ondanks dat dit appartement vol vintage posters, gouden accenten en tafeltjes staat, heeft dit eclectische interieur toch een goede balans. En naar onze mening is de woonkamer de eyecatcher van dit appartement met zijn leuke plantenhoek.

De Scandinavische stijl zie je ook zeker terug in dit interieur, maar zo zie je ook verschillende retro, vintage en moderne elementen.

Een eclectisch interieur in balans

eclectisch interieur
Bron: Bolaget

Wij zijn dol op de donkergroene kleur van deze bank die weer heel leuk contrasteert met de rode poten van de salontafel. Daarnaast vinden we de plantenhoek zo leuk gestyled! Door de planten op krukjes te zetten op verschillende hoogtes krijgen ze allemaal hun nodige spotlight.

De kast heeft een uniek design wat eruitziet alsof een klok zich op de deuren bevindt.

hal
Bron: Bolaget

Als je vanuit de kast kijkt heb je een blik rechtop de voordeur van dit appartement. Je ziet dan de vintage posters, het contrast tussen de lage tafels die op een lijn staan en de twee verschillende lampen bij de voordeur. Daaruit zie je het eclectische interieur naar voren komen.

Binnenkijken in het prachtige eclectische interieur van Liesbeth

woonkamer
Bron: Bolaget

Stijlen lopen in elkaar door

Het mooiste dat wij aan dit uitgezoomde beeld vinden is dat je hier aan een kant de moderne Scandinavische keuken ziet en aan de andere kant de retro woonkamer.

Door de Scandinavische zachte elementen en het gebruik van hout in beide ruimtes vloeien de twee toch mooi in elkaar over.

keuken
Bron: Bolaget

En je ziet ook als je de keuken binnenkijkt dat het er opeens een stuk kaler uitziet. Het interieur is meer minimalistisch. Je ziet namelijk maar weinig accessoires waaronder de zachte bontjes over de krukken.

slaapkamer
Bron: Bolaget

Ook deze muur laat weer goed de verschillen in stijl in dit appartement zien door middel van de wanddecoratie. De ingelijste poster en het portret hebben niet veel gemeen, maar samen geven ze de kamer een speelse uitstraling.

Daarnaast zie je weer gouden accenten terugkomen en staat er weer Monstera die ook in de woonkamer stond. En dat wat je links in beeld ziet is geen gordijn voor het raam.

eclectisch interieur slaapkamer
Bron: Bolaget

Het is een gordijn voor de kast! Niet iets wat we vaak zien, maar het staat heel leuk in deze slaapkamer. In combinatie met de wanddecoratie en vintage kroonluchter geeft het ook een eclectische vibe aan het interieur van deze slaapkamer.

Binnenkijken in het eclectisch chique interieur van Melanie en Thomas in Schijndel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit eclectische appartement heeft een prachtig plantenhoekje
Sluiten