In dit eclectische appartement zijn de printjes perfect op elkaar afgestemd

In dit eclectische appartement zijn de printjes perfect op elkaar afgestemd

Printjes in huis: you either love ’em or hate ’em. Wij houden ervan, maar alleen als ze goed zijn gecombineerd. En daar kunnen ze wat van in dit huis!

De bewoners noemen hun stijl zelf ‘eclectisch, industrieel, grafisch en met een decadente touch‘. “Onze stijl is een collectie van objecten, kunst, textuur en design.” Oftewel: veel kleur en accessoires in verschillende stijlen, maar wel met design in het achterhoofd.

Mix van printjes

In elke kamer komen andere printjes voor, maar wel in slechts één aspect van de kamer: soms aan de muur (zoals bij de tegels in de keuken), soms op de kussens, zoals in de woonkamer. Let vooral ook op het gouden randje dat de blauwe keukenkastjes siert – willen we! En zelfs de boeken zijn goed gestyled.

Ander printje, zelfde kleur

Het printjes-walhalla is niet alleen in toom gehouden door één aspect per kamer te kiezen, maar ook door de kleuren op elkaar af te stemmen. Waar de keuken en woonkamer vooral blauw en paarsig zijn, zijn de badkamer en slaapkamer overheersend groen (met een hint van roze). 

LEES OOK: Een vrolijke slaapkamer met planten, prints, en alle kleuren van de regenboog

Details in verschillende stijlen

De accessoires zijn allemaal in een andere stijl – van vintage tot modern – maar passen toch bij elkaar. Zo zijn fotolijstjes duidelijk een terugkerend thema, of ze nou zijn gevuld met illustraties of een quote. Zelfs de oudroze fauteuils en hipster nepcactussen passen op de één of andere manier bij elkaar. Less is more? Niet in dit huis. Kortom: hier willen we wonen.

Meer inspiratie voor een huis met printjes:

Apartment Therapy