Een eclectisch appartement in Istanbul met een stoere touch

Dit appartement in Istanbul heeft een gedurfde mix van stijlen. Je vindt er van alles: verschillende materialen, prints, en elke ruimte is weer anders. Te veel of te druk? Dit huis bewijst van niet.

Zolang je het juiste (neutrale) kleurenpalet gebruikt en gaat voor een rustige basis kun je prima uitpakken met verschillende stijlen en materialen.

Een interieur waarbij alles klopt

Alles kan in de woonkamer van dit prachtige appartement in Istanbul! Het eerste dat ons opvalt is de prachtige boekenkast, die de hele muur van de kamer bedekt. De kast staat vol met boeken, maar daarnaast zijn er ook andere items te vinden. Verschillende accessoires zoals de motorhelm en allerlei elektronica geven de hele kamer een stoer karakter.

Verder hangt er overal kunst. Verschillende lijsten zijn in tweetallen opgehangen en zo is eigenlijk geen enkele plek op de muur onbenut gelaten.

>> Lees ook: 5x de leukste webshops met kunst onder de 100 euro

De gang in dit appartement heeft weinig nodig om binnen het opvallende interieur te passen. De witte muren en de donkere vloer zorgen samen voor een mooi contrast. Een paar leuke posters in lijsten erbij en als ware eyecatcher de fiets aan de muur maken het plaatje af!

Wil jij thuis ook je fiets aan de muur? Zo hang je ‘m op!

Het balkon is klein, maar opvallend goed gestyled. Ook hier zie je verschillende invloeden die met elkaar gemixt zijn. Een industrieel roestig tafeltje, strakke lijnen op de muur en een Scandinavische gieter en bloempotten.

MEER LEZEN
Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door dit mooie eclectische appartement in Istanbul? Bekijk dan deze Inspiratieboost waarin we de mooiste eclectische interieurs voor je op een rijtje hebben gezet!

Reageer op artikel:
Een eclectisch appartement in Istanbul met een stoere touch
Sluiten