Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 7 apr 2021

Duurzaam wonen: recyclen in stijl – 5 x een mooie recycle prullenbak

In de nieuwe rubriek ‘Duurzaam wonen’ gaan we jullie alles vertellen over hoe je duurzaam kunt wonen in je eigen huis. Het kan je veel opleveren, namelijk een lagere energierekening, meer wooncomfort én je draagt bij aan een beter milieu. Wij delen de tips en tricks die er zijn om jouw huis duurza(a)m(er) te maken en dat kan onder andere met een recycle prullenbak.

Opgeruimd staat netjes: recycle prullenbak

Recycle prullenbakken zijn helaas niet altijd even stijlvol in huis. Daarom hebben wij voor jullie de vijf mooiste op een rijtje gezet.

Recyclen in een industriële stijl

Deze recycle prullenbak is van Made.com en kost je €99,-. Hij heeft een industriële stijl en is gemaakt van koelgrijs, mat metaal. De prullenbak is totaal 60 liter en is verdeeld in twee vlakken.

Een mooie prullenbak die ideaal is voor het scheiden van je afval. Een steentje bijdragen aan de planeet hoeft er dus niet voor te zorgen dat jouw interieur er niet meer goed uit ziet.

Hij komt in zeven kleuren, waaronder grijs, zwart, blauw, wit, saliegroen, bosgroen en in een zandkleur. Genoeg keuze dus voor elk interieur.

Mocht je iets meer plek nodig hebben voor je afval en wil je meer afval scheiden, dan is de bovenste prullenbak misschien wat voor jou. Deze is ook van Made.com en heeft dezelfde stijl.

Hij kost €119,- en is 54 liter verdeeld in drie bakken, 18 liter per bak dus. Deze recycle prullenbak heeft in een zwarte metalen afwerking.

Stapelen maar

Deze recycle prullenbak kun je opstapelen en naar je eigen behoeftes personaliseren. Hij past in elke ruimte omdat hij erg hoog is. Handig dus voor als je iets kleiner woont en geen ruimte hebt voor een brede prullenbak.

De prijzen beginnen vanaf €119,95 en elke bak is 29 liter. Hij is verkrijgbaar op Binbang.nl en je kan kiezen tussen verschillende kleuren.

Hoe leuk: je kan de prullenbak personaliseren met een speciale krijtstift, met verschillende kleuren bakken én een houten afwerking aan de bovenkant.

Simpel maar fijn

Voor als je houdt van een simpel design: deze prullenbak is erg functioneel en heeft twee bakken van 30 liter. Hij kan worden geopend met een voetpedaal en kost €95,87 bij Ladenzeile.

Bovenstaande prullenbak neemt minder ruimte in beslag. Met zijn 72 liter is het een grote prullenbak die ruim genoeg is voor al je gescheiden afval. Hij kost je €135,99 bij Ladenzeile.

Recyclen in stijl hoeft dus niet moeilijk te zijn met de juiste producten. Jij maakt de planeet een beetje groener terwijl je interieur er een beetje leuker op wordt, win, win dus.😉

Duurzaam wonen: zo kan jij het beste jouw afval scheiden in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duurzaam wonen: recyclen in stijl – 5 x een mooie recycle prullenbak
Sluiten