Duurzaam wonen op slechts 17 vierkante meter

Wauw, dit is zo ongeveer het coolste mini-huisje dat we ooit gezien hebben! Alleen al het kleurenpallet van mintgroen, grijs en wit maakt ons blij en dan hebben we het nog niet eens over dat heerlijke terras onder de luifel..

Maar ook het interieur van de zogenaamde POD-iDLADLA is bijzonder cool en speciaal ontworpen voor het huisje om zoveel mogelijk gebruik te maken van de schaarse ruimte. Zo is er een inklapbare tafel, opvouwbare bank en zijn de lampen aan de wand bevestigd om ruimte elders te besparen. De neon-oranje lichtsnoeren hebben de ontwerpers expres niet weggewerkt en dat geeft juist een interessant accentje!

Duurzaam wonen

Dankzij het design en het kleine formaat kun je in dit huisje met een gerust hart duurzaam wonen. De stookkosten zijn namelijk vele malen lager dan in een normaal huis en dat levert je uiteraard heel wat besparende centjes op de energierekening op!

Veel glas, veel licht

De raampartij aan de zijde van het huisje laat ontzettend veel licht binnenvallen waardoor het huis lekker fris en ruimtelijk oogt. Het ronde draairaam is overigens ook een bijzonder detail aan de Pod.

Bekijk ook: 12x de meest kleine huisjes van het web

Waar en hoe te koop?

De Pod is een prefab huis en kan helemaal aangepast worden naar de wensen van de koper. De prijzen verschillen daarom ook nogal per product. Wil je hierover meer weten? Kijk dan even op de website. Het huis is overigens te bezichtigen in Johannesburg, Zuid-Afrika, en kan in principe verplaatst worden. Dit moet echter wel met een gespecialiseerde wagen gebeuren en we raden je dan ook niet aan om de Pod aan je eigen car te koppelen.

Denk je dat 17 vierkante meter klein is? Dit huisje heeft het pas ècht krap!

www.pod-idladla.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Duurzaam wonen op slechts 17 vierkante meter
Sluiten