Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 16 jul 2018

Interieur crush: dit duurzame, flexibele wandrek is zowel handig als stijlvol

Om meer ruimte te creëren zonder daadwerkelijk veel ruimte te gebruiken, moet je creatief zijn. Want grote, volumineuze kasten gemaakt van zwaar hout, nemen (optisch) veel ruimte in beslag. Het Nederlandse bedrijf Tolhuijs kwam daarom met de oplossing van dit stijlvolle, duurzame én flexibele wandrek.

Het is eigenlijk een heel simpel opbergsysteem dat je op verschillende manieren kan gebruiken.

FENCY

Het wandrek van Tolhuijs is gemaakt van staal en heet ‘Fency’. Best bijzonder, want het is gemaakt van afval. Niet zomaar afval, maar overgebleven hekken van een hekkenfabrikant.

Wandrek Fency

Allerlei soorten en maten

Aan het wandrek zitten houten plankjes gemaakt die op elke plek van het rek kunnen worden gemonteerd. De Fency komt altijd met wat haken en magneten.

En gelukkig is er voor ieder wat wils: want de hekken komen in allerlei kleuren en maten. Je kan kiezen voor een enkel hout met slechts één of twee plankjes, of zelfs voor een heel breed wandrek van vier rekken breed.

Dit vind je vast ook interessant: Inspiratieboost: open wandrekken voor een industriële look

Wandrek Fency

Voor de overal in huis

Omdat het wandrek een simpel design is, kan het in elke ruimte in huis worden ingezet. Het smalle rek (zoals hierboven op de foto) past perfect op een badkamer, terwijl het bredere rek mooi én handig is in de woon- of slaapkamer.

Meer lezen over handig opbergen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: dit duurzame, flexibele wandrek is zowel handig als stijlvol
Sluiten