Estelle Beukman
Estelle Beukman Spots 6 feb 2018

Dit zijn de duurste Airbnb accommodaties van Nederland

Via Airbnb kun je altijd wel een accommodatie vinden die bij jou past en wat aan jouw eisen voldoet. Je filtert dan meestal ook gelijk even op de prijsklasse, want we hebben geen geldboom in de tuin staan. Maar stiekem is het wel leuk om binnen te kijken bij de duurste huizen. Wij hebben daarom de duurste Airbnb stulpjes voor je onder elkaar gezet.

We hebben ook uitgezocht welke Airbnb’s het populairst zijn. Benieuwd? Ik kan je zeggen; er zitten pareltjes bij!

hostel huren
Airbnb

1. Hostel in Haarlem – €1.850 per nacht

Dit is de duurste Airbnb. In dit hostel in Haarlem kunnen in totaal met maar liefst 50 mensen verblijven. Als jij een nachtje wilt doorbrengen kun je met een maximaal aantal van 16 personen reserveren. Let op: er geen sprake van luxe: geen tv’s en minibars, maar bordspellen, boeken en een kampvuur.
Meer informatie vind je hier.

kasteel huren
Airbnb

2. 12e eeuwse kasteel in de Achterhoek – €1.500 per nacht

Niet alleen als je de buitenkant ziet komt een middeleeuws gevoel naar boven, ook als je binnenstapt voel je je als een hertog(in). Je kunt met 16 personen dit kasteel huren.

Meer informatie vind je hier.

landelijke boerderij
Airbnb

3.Landelijke Boerderij met alle luxe – €1.335 per nacht

Dit stulpje in Oeffelt (Noord-Brabant) is perfect voor maximaal 23 personen en is van alle luxe voorzien. Zo heb je toegang tot twee sauna’s en twee jacuzzi’s. Het bos is in de buurt dus je kan altijd even op pad voor een wandeling.

Meer informatie vind je hier.

overnachten boot
Airbnb

4. De klassieke zeilschepen ‘Liberté’ en ‘Phoenix’ – €1.301 per nacht

Altijd al in een boot willen overnachten? Dat kan in deze zeilschepen! De unieke locatie combineert het bruisende stadsleven van Amsterdam met de rust van de rivier. De twee schepen bevatten in totaal 14 hutten en is geschikt voor groepen tot 40 personen. Welkom aan boord!

Meer informatie vind je hier.

boerderij huren
Airbnb

5. Gerenoveerde boerderij – €1.200 per nacht

De oude boerderij van hun (schoon)ouders hebben de twee helemaal gerenoveerd tot grote villa. Het is gelegen in Dalfsen (Overijssel) en er kunnen tot 32 mensen welkom geheten worden.

Meer informatie vind je hier.

grachtenpand amsterdam
Airbnb

6. Grachtenpand Amsterdam – €1.200 per nacht

De Jordaan, De Pijp en De Negen Straatjes liggen op loopafstand. Toplocatie in Amsterdam met uitzicht op de grachten. Het is zeer kindvriendelijk en van binnen ziet het er picobello uit.

Meer informatie vind je hier.

duurste airbnb
Airbnb

7. Vakantiehuis De Vuursteen – €1.175 per nacht

De omgeving rondom dit vakantiehuis in Twente is heerlijk. Je kunt een wandelingetje maken in het bos of je stapt op de fiets om te genieten van de mooie natuur. Ook heeft de boerderij een Finse Kota; een rond hout huisje vol met koeienhuiden.

Meer informatie vind je hier.

Bron: Quote

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de duurste Airbnb accommodaties van Nederland
Sluiten