Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Finds 29 jan 2020

5 (veel te) dure vazen die je nu stiekem écht wel wilt hebben

In je interieur kan je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Wij houden ervan om te kijken naar soms ietwat onbetaalbare items. Gewoon om bij weg te dromen met het idee ‘ooit als ik later groot en rijk ben’.

Deze vazen zijn misschien ietwat duur, maar stiekem wel gewoon heel leuk. Misschien voor ooit, als je later écht groot en rijk bent.

Dure vazen

Haal maar een nieuw boeketje in huis, want na het zien van deze beauties krijg je spontaan zin in een nieuwe vaas in huis.

1. Koraalvaas

koraalvaas
Bron: Pols Potten via fonq.nl

Vaak denk je bij een vaas aan een mooi, groot accessoire met plek voor een hele bos bloemen. Deze vaas geeft een ander perspectief bij het idee. Verdeel de bloemen in de individuele gaten en geniet ‘s op een andere manier van je kleurrijke bos!

Hebben? De vaas kost €430,- en koop je via fonq.nl. Tip: je hebt ‘m ook in een kleinere maat. Die kost de helft van de prijs.

Ook leuk: 3 x alternatieven voor het standaard bosje bloemen in een vaas

2. Submarine vaas

grijze vaas die lijkt op een onderzeeer
Bron: 101 Copenhagen via De Bijenkorf

Persoonlijk vind ik deze vaas echt te gek. Lekker anders, lekker vreemd en de perfecte vaas als je één bloem wilt uitlichten. Doe mij er maar één, alstublieft!

Hebben? De vaas kost €200,- en koop je via De Bijenkorf.

3. All that is gold does not glitter

gouden vaas
Bron: Tom Dixon via fonq.nl

Zo’n gouden blikvanger is misschien niet voor elk huishouden weggelegd, maar stiekem is de vaas wel érrug mooi. Hij haalt je bos bloemen een eind op. Niet dat bloemen dat nodig hebben, maar toch.

Hebben? De vaas kost €793,76 en koop je via fonq.nl.

Liever goedkoper shoppen? De leukste kringloopzaken, marktjes en vintage winkels (waar je misschien nog nooit van gehoord hebt)

4. Blauw en elegant

blauwe vaas
Bron: Ferm Living via fonq.nl

In hetzelfde straatje als de vaas hiervoor, maar dan iets minder heftig door de donkerblauwe kleur. Maar wél met het leuke kreukel-effect.

Hebben? De vaas kost €215,- en koop je via fonq.nl.

5. Vaas op pootjes

vaas op pootjes
Bron: Hakbijl glass van fonq.nl

Een licht zwarte vaas op pootjes. De vaas is gemaakt van mondgeblazen glas en zweeft als het ware op tafel door de zwarte poten.

Hebben? De vaas kost €299,95 en koop je via fonq.nl.

DIY: Fleur je interieur op met een gekleurde vaas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 (veel te) dure vazen die je nu stiekem écht wel wilt hebben
Sluiten