Ben je een liefhebber van een licht interieur? Dan vind je dit appartement fantastisch!

Dit appartement heeft een super licht interieur dat zorgt voor rust en harmonie. Er zijn enkele zwarte details toegevoegd voor een sterk contrast. De benedenverdieping bestaat uit meerdere kamers met wel een hele gave chill lounge. De renovatie duurde ruim acht maanden, maar dan heb je ook wat. Het is echt fantastisch!

Het is een project van de architecten van FORM, waarbij een duplex woning totaal getransformeerd is tot een rustige en sfeervolle plek.

Het hele appartement heeft een licht interieur. De leefruimte heeft een mooie houten vloer wat voor warmte zorgt. De bestaande houtkachel is vervangen door een bio open haard. Naast de haard zie je een langwerpige opslagplaats voor houten details. Op deze manier blijft het idee van ouderwets hout stoken bestaan. Het ziet er gezellig uit toch?

Op de hoofdmuur in de woonkamer is gekozen voor witte kiezelstenen. Super origineel, dit zie je niet vaak! De steentjes zijn één voor één aan de muur geplakt en het proces heeft maar liefst drie weken geduurd.

De keuken is eenvoudig en modern. In dit appartement zijn kleine zwarte details te zien om te zorgen voor een sterk contrast. De zwarte muur in deze keuken bijvoorbeeld. Dit is geen normale muur, maar een krijtmuur! Naast deze wand zie je een hoge spiegel. Dit is gedaan om de ruimte groter te laten lijken.

De betonnen vloer met een marmer uiterlijk vinden wij heel erg mooi. Via de stalen deur in de keuken kom je binnen in de chill lounge. Deze ruimte bestaat uit twee delen: een speelplek voor de kinderen en een gezellig hoekje voor de volwassenen.

Dit is het sfeermakende hoekje van de volwassenen. In deze gezellige ruimte kun je neerploffen op de zitzakken en genieten van een lekker kopje thee of een waterpijp.

Het is een duplex appartement dus via de houten trap met het stalen sierlijke frame kun je verder gaan naar de eerste verdieping.

Ook de slaapkamer heeft een licht interieur. Deze hoofdslaapkamer heeft een gave hangmat om lekker in te relaxen. Er is een kleurrijke touch toegevoegd door groene hanglampen te gebruiken.

Er zijn grote langwerpige spiegels in de badkamer gebruikt om de ruimte visueel groter te laten lijken. De kleuren die gebruikt zijn, zijn zacht en warm. Zie je de handdoeken voor de spiegel? Wij vinden het origineel dat de handdoeken over wit geverfde boomtakken zijn gehangen.

Er is meer

Dit duplex appartement heeft nog veel meer te bieden. Op de eerste verdieping is er nog tweede slaapkamer en een kinderslaapkamer te zien. Ook heeft dit appartement twee badkamers.

Bron: FORM

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Ben je een liefhebber van een licht interieur? Dan vind je dit appartement fantastisch!
Sluiten