Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 2 dec 2019

Stop waar je mee bezig bent – jouw huis kan vanaf nu naar Dunkin Donuts ruiken

Ben jij dol op Dunkin Donuts? Dan hebben we ontzettend goed nieuws voor je! Het merk Homesick staat bekend om hun kaarsen die in het teken staan van bepaalde geuren op bepaalde plekken. Dit keer heeft het merk samengewerkt met Dunkin’ om een limited-edition collectie te maken met Dunkin Donuts geurkaarsen!

Er zijn drie op Dunkin Donut’s geïnspireerde kaarsen verkrijgbaar. Je hele huis kun je dus laten ruiken naar de heerlijke donuts en lekkere koffie. Ook is dit natuurlijk het perfecte cadeau voor die ene vriendin die zo dol is op geurkaarsen én op Dunkin Donut’s.

Dunkin' Donuts geurkaarsen Original
Bron: Homesick

Drie kaarsen in de Dunkin’ Donuts collectie

De eerste geurkaars van de Homesick x Dunkin’ Collectie heet Original Blend. Dit is de zoete geur van die heerlijke koffie met melk die we zo goed van onze favoriete Donut-verkoper kennen.

Dunkin' Donuts geurkaarsen pepermunt
Bron: Homesick

Dan gaan we door naar de volgende geurkaarsen uit de Homesick x Dunkin’ Donuts collectie. Deze kaars is perfect voor de feestmaand december, want het is een mix van peperpunt, mokka, koffie en chocolade. De kaars heet Peppermint Mocha en die ruikt perfect in een kamer met een kerstboom, een mooi gedekte kersttafel en een gezellig kerstdorpje.

Dunkin Donuts geurkaarsen old fashioned
Bron: Homesick

De laatste (maar zeker niet de minst lekkere) geurkaars is een echte ouderwetse geur. Hij heet dan ook Old Fashioned. Deze kaars ruikt naar versgebakken donuts met subtiele en warme geuren van specerijen. Wij raden deze aan! Zeker als je niet kan kiezen tussen de drie kaarsen, is dit dé Dunkin’-geur die je niet mag missen.

De Dunkin’ Donuts geurkaarsen uit de Homesick x Dunkin’ collectie kosten $29.95 en zijn verpakt in de typische Dunkin’ Donuts kleuren. De geurkaarsen branden voor 60 tot 80 uur lang, dus die dertig dollar is goed besteed!

Wil je nog meer heerlijke geurkaarsen ontdekken?

Apartment Therapy

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Stop waar je mee bezig bent – jouw huis kan vanaf nu naar Dunkin Donuts ruiken
Sluiten