Bizar: dit appartement heeft in elke kamer druk behang aan de muur

Bizar: dit appartement heeft in elke kamer druk behang aan de muur

In onze zoektocht naar de mooiste huizen voor Roomed komen we soms bijzondere huizen tegen die we maar al te graag met jullie willen delen. Dit Zweedse appartement is zo’n pareltje. Met in de ene kamer nog drukker behang dan in de andere kamer, vinden we het ergens toch knap dat het huis zo goed gestyled is.

Je hebt druk behang, en je hebt extreem druk behang. Het lijkt alsof de eigenaar van dit Zweedse appartement de overtreffende trap gevonden heeft: alle behangetjes zijn extreem gedetailleerd en kleurrijk.

Het is niet onze favoriete woonkamer ooit, maar hoe mooi staat de oranjeroze bank met de groene kussens bij de muur? Door het interieur van de woonkamer volledig op het drukke behang aan te passen, wordt het één geheel.

In de mintgroene keuken vinden we ook een patroon terug op de achterwand van de keuken. De lichtgrijze krullen zijn iets minder in your face dan in de woonkamer, maar door de mintgroene keukenkastjes blijft het een opvallende keuken.

Van een spierwitte muur hebben de eigenaars van het appartement nog nooit gehoord. Ook de hal kreeg daarom een bijzonder printje aangemeten. Wij vinden de hal overigens de beste plek om te experimenteren met een hip behangetje. Je bent hier immers niet vaak een lange tijd te vinden. Je loopt er alleen doorheen, en juist dat kan je genieten van de drukke bloemetjesbehang.

Botanische print

Via de hal loop je zo door naar de slaapkamer, waar we behang #3 vinden. Dit botanische printje is mooi gecombineerd met het neutrale kleurenpalet van het bed. Wat ons betreft is het behang wel echt te druk voor de slaapkamer. Maar als je niet kan slapen, is er in ieder geval iets leuks om naar te kijken.

Een slimme manier om je saaie schuifdeur in een nieuw jasje te steken. Plak er een stuk behang op! Om de kamer toch een beetje nuance te geven, zijn in deze kamer de muren wél zonder een velletje behang gebleven. Uiteraard hebben de eigenaars de muren wel van een likje taupe verf voorzien.

Nog meer behang:

Een muur met fotobehang vinden we werkelijk prachtig. Of shop the look van dit lieve interieur met vogeltjesbehang.

Bron: stadshem