Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 19 mei 2019

Druk behang in de gang kan écht, als je het goed combineert (zoals in dit interieur)

Subtiel kunnen we de gang van dit huis niet noemen, maar laten we dat nou juíst zo leuk vinden. Alhoewel we wel steeds meer kleur in het interieur van huizen zien, blijven veel mensen nog steeds weg van druk behang. Dat is niet heel gek, want in een huis kan het heel heftig overkomen. Maar een druk behang kan ook geweldig uitpakken als je het op de juiste manier doet. Dit huis met artistiek randje laat zien hoe het moet.

Het drukke behang op de gang is trouwens niet de enige manier waarop deze eigenaren hun identiteit in het huis laten doorschemeren.

Uniek huis met artistiek randje

Sommige van de meubels in dit huis stralen niet heel veel identiteit uit. De eettafel, de eetkamerstoelen en de bank zijn bijvoorbeeld meubelen die je wereldwijd in duizenden andere huizen ook zou kunnen aantreffen. Toch is de uniekheid van dit huis meteen duidelijk als je deze foto’s ziet. Er zijn namelijk basic elementen gecombineerd met bijzondere meubelen én veel kunst. Hierdoor krijgt het huis toch een artistiek randje.

Check de mooie ladekast met een roestachtige kleur in de hoek maar eens. Of wat dacht je van de sombrero aan de muur? Wij gaan ook meteen aan de slag met een kastje aan de muur waar we onze mooie koffietafelboeken op kunnen tentoonstellen. Véél leuker dan gewoon op tafel.

De echte eyecatcher in de woonkamer is toch wel de rood met blauwe kast bij de eettafel. Het geeft de ruimte echt een oppepper. Hij lijkt niet helemaal bij de rest van het huis te passen, wat het effect des te leuker maakt. Als we spieken in de gang zien we ook dat de eigenaren van het huis niet bang zijn om het anders te doen dan anderen.

Dikke ja voor druk behang in de gang

De meeste mensen zouden wegblijven van zo’n druk behangetje, maar dit huis laat zien hoe het ook kan. Door het drukke behang in de gang te doen, heb je geen risico dat je er gek van wordt. Toch zorgt het ervoor dat je vanuit de andere kamers een vrolijke sneak peak hebt naar de gang. Omdat die kamers voor het grootste deel rustig zijn gehouden, geeft dat een geweldig effect.

Praktische en leefbare keuken

‘s Ochtends een koffietje of een snel ontbijtje? Dan kan je gaan zitten aan de keukentafel of op het gezellige bankje. Het is daardoor een keuken waar je niet alleen snel een maaltijd in elkaar flanst, maar waar je echt leeft. Wij zijn niet alleen fan van de keukenkastjes met vakjes en lades, maar ook van de planken aan de muur. Het hangplantje maakt het plaatje helemaal af.

Qua kleuren en materialen is er gekozen om deze ruimte rustig te houden. Je ziet vooral veel wit, grijs en hout. Door te kiezen voor kleine tegeltjes aan de muur, wordt dit nooit saai.

Groen in de slaapkamer

Uit deze slaapkamer halen we in ieder geval één interieurtip: vergeet het groen in de slaapkamer niet! De eigenaren hebben niet alleen planten gezet op het nachtkastje en de vensterbank, maar ook op een stoel. De krans is ook een leuke touch. Ook hier komt het artistieke randje trouwens weer terug: veel kunst en een mooie ouderwetse spiegel geven de kamer een wat luxere uitstraling.

Ook de kapstop vinden wij een geweldige vondst. Veel mensen hebben een stoel waar de kleren voor de volgende dag (of juist de dag daarvoor) op terechtkomen. Met een kapstok oogt je slaapkamer daardoor een stuk stijlvoller en minder rommelig.

Meer toffe behangetjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Stadshem

Reageer op artikel:
Druk behang in de gang kan écht, als je het goed combineert (zoals in dit interieur)
Sluiten