Een droominterieur in Scandinavische stijl (met twist!)

Wij kunnen niet genoeg krijgen van de Scandinavische stijl. Of het nu gaat om interieur, muziek of mode: veel goeds komt uit het Hoge Noorden. Dit heerlijke appartement is helemaal in deze fijne, lichte stijl ingericht. Om de look iets spannender te maken, is er in de woonkamer een subtiele Oosterse touch toegevoegd.

Maar dat is nog niet alles. De keuken heeft een fantastische bakstenen muur en de plafonds zitten vol met klassieke sierlijsten en ornamenten.

De Oosterse touch is heel subtiel doorgevoerd. Natuurlijk door het prachtige Beni Ouarain vloerkleed en de goudkleurige tafels, maar ook door de kussens van donker blauw velours een een plaid met Marokkaanse print. Ben je benieuwd hoe je deze look zelf kunt creeëren? Check dan zeker even deze Shop the look, waarin we alle musthaves voor je op een rijtje hebben gezet.

De keuken! Naar ons idee de fijnste plek in dit prachtige appartement. De bakstenen muur voegt een industriële touch toe aan de Scandinavische keuken. In deze ruimte ligt ook een donkere, houten vloer in visgraat verband. De kleuren van de muur en de vloer passen perfect bij elkaar en breken het lichte kleurenpalet.

Deze fijne kast zagen we ook in de studio van Emma Peijnenburg en leent zich perfect voor servies, glaswerk en kookboeken. Door de kast heeft de keuken meer de sfeer van een woonkeuken, als verlengde van de woonkamer.

>> Inspiratieboost: een stylish vloerkleed onder de eettafel

De slaapkamer is de enige ruimte in het appartement waar er echt één kleur uitspringt: lichtblauw. Verder is de kamer ook helemaal ingericht in Scandinavische stijl met planten, een vintage item en linnen beddengoed.

Door het linnen, wat af en toe een beetje kreukelt, krijgt de perfect gestylede slaapkamer toch een subtiele, nonchalante look. Omdat de muren al behoorlijk kleurrijk zijn, is er gekozen om de slaapkamer verder af te maken met verschillende tinten grijs. Mooi!

Bekijk ook: Licht Scandinavisch appartement met heerlijke zolder

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een droominterieur in Scandinavische stijl (met twist!)
Sluiten