Het droomhuis voor iedereen die van roze en regenbogen houdt

Het droomhuis voor iedereen die van roze en regenbogen houdt

Wat doe je als je je saaie bungalowwoning helemaal zat bent? Precies: je koopt verf in alle kleuren van de regenboog, en gaat helemaal los. En dan bedoelen we ook echt he-le-maal. De eigenaars van dit huis hebben uitgepakt, en zowel de buitenkant als de binnenkant van het huis is indrukwekkend kleurrijk. Je kunt in ieder geval niet meer zeggen dat dit huis niet opvalt.

Oké, een woonhuis is het misschien niet meer. Deze oude bungalow werd namelijk recentelijk omgetoverd tot nagelstudio. Maar dat betekent niet dat wij hier niet zouden willen wonen, want hallo Instagram-waardig interieur! Hallo 50 tinten roze! En hallo accessoires to die for!

De roze nagelstudio ‘Cute’ is het resultaat van de creatieve uitspattingen van architectenbureau Unhinged Studio in Texas, Amerika. Hoewel kleur altijd wel een rol speelt in hun ontwerpen, dit moet toch wel het meest kleurrijke ontwerp ooit zijn geweest.

We zijn onder de indruk van dit knalroze interieur en de combinatie met de groene planten. Samen maken ze van deze ruimte een levendig geheel.

Wat een handige, leuke manier om je verzameling aan nagellakpotjes op te bergen: bevestig een paar planken aan de muur, en zet ze (op regenboog volgorde, uiteraard) allemaal naast elkaar. Dit geeft een vrolijk effect in je kamer. Zonde om de kleurrijke potjes weg te stoppen!

We zijn ook totally in love met de neon lamp. We zijn sowieso fan van neon verlichting als decoratie, dat kon je hier al lezen. Maar de neon lamp in combinatie met de print van zwart-witte strips op de muur is er wat ons betreft eentje die we nog veel vaker willen zien!

Nog meer roze interieurs:

Het interieur van dit toffe restaurant is een combinatie tussen felroze en zwarte strepen. Waar ze ook wel zouden willen slapen: deze villa op Ibiza is perfect voor elk vriendinnenweekend. Fan van regenbogen? Check dan vooral de voorgevel van dit gebouw dan.

Foto’s: Unhinged studio