Dit appartement is de droom van elke plantenliefhebber

Dit appartement is de droom van elke plantenliefhebber

Je kunt nooit genoeg planten in huis hebben. Dit huis bewijs dat maar weer eens, want alleen al in de woonkamer tellen we zo’n 20 planten. Een echte urban jungle!

We zijn verliefd op het appartement van digitale ontwerper en plantenliefhebber Ron Goh. Zijn appartement in Nieuw Zeeland is namelijk de droom van elke plantenliefhebber. We kunnen ons bijna niet voorstellen hoe lekker en fris het hier moet ruiken.

In het interieur is veel gebruikt gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Hout en rotan bijvoorbeeld, maar we zien ook veel terracotta potten. Het vintage kleed maakt de ruimte helemaal af.

Er leuk: rotan aan de muur. Combineer verschillende vormen en maak zo jouw eigen gallery wall, maar dan met items in plaats van schilderijen. De kleur komt onder andere teurg in het stoeltje, de plantenbak en het leuke wijnrek.

Erg leuk: om net even wat meer speelsheid aan een muur te geven, kan je een hangplant in plaats van recht naar beneden ook ergens aan ophangen. Zo krijg je met een kleine aanpassing een spannend effect in je kamer.

Nog meer planten in huis?

Veel planten in huis kan soms een dure aankoop zijn. Daarom hebben wij voor jou de goedkoopste kamerplanten op een rijtje gezet.

Bron: apartmenttherapy