Droom weg bij dit huis met een pastel glam interieur

Op Roomed nemen we dagelijks een kijkje in de mooiste huizen en nu zou je misschien denken dat je het dan op een gegeven moment allemaal wel een keer gezien hebt. Niet dus! Dit prachtige huis zorgt er voor dat wij ons even verliezen in de wereld van pastel glam en luxe.

Scroll snel verder en neem een kijkje in dit prachtige huis!

Binnenkijken in je ultieme droominterieur

pastel woonkamer
pastel woonkamer

We beginnen meteen maar bij het meest fantastische deel van dit huis: de eetkamer. Alles klopt: de lamp, de dikke marmeren tafel en de prachtige zachte pastel tinten die overal terugkomen.

Bank
Woonkamer pastel
Woonkamer pastel

De gouden details die we in de eetkamer zagen komen terug in de rest van het interieur. De accessoires worden gecombineerd met mooie warme tinten op de muur, maar ook met de meubels.

De koffietafel is redelijk minimalistisch gehouden met een paar items die voor een chique look zorgen. Vind jij het lastig om te bepalen wat je op je koffietafel zet? Hier vind je handige stylingtips!

Pastel interieur
Luxe huis

>> Lees ook: 4 tips voor dierenprints in het interieur

Woonkamer luxe
Woonkamer luxe
Keuken pastel
Zithoek pastel

Verschillende prints in dezelfde ruimte? Dit interieur laat zien dat dat geen enkel probleem is. Zolang het kleurenpalet redelijk hetzelfde blijft heb je best veel speelruimte. Meer tips over het mixen van verschillende prints vind je hier!

Pastel slaapkamer
Pastel slaapkamer
pastel badkamer

MEER LEZEN
Pasteltinten maken je interieur zacht en tegelijkertijd elegant. Wat wil je nog meer? Lees meer over deze prachtige kleuren in deze Colorboost, en creëer vervolgens zelf ook een pastel glam interieur!

Reageer op artikel:
Droom weg bij dit huis met een pastel glam interieur
Sluiten