Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 31 aug 2017

Zo style je je dressoir in drie verschillende stijlen

Ziet het hoekje rondom je dressoir er nog maar karig uit en weet je niet hoe je het op de juiste manier moet stylen? No worries! Wij voorzien je graag even van een dosis inspiratie, tips en tricks – verdeeld over drie verschillende stijlen.

Mocht je nog accessoires tekort komen (er is altijd wel een excuus om een nieuw vaasje aan te schaffen): elke week zetten we de vijf leukste webshops op een rij. Ideaal als je wil shoppen vanuit je luie stoel.

Giannina Streef
By Nord

Botanisch

Planten mogen niet alleen op de vensterbank en op een bar cart gezien worden, maar ook zeker op je dressoir. Maak je weelderige junglelook compleet met hangplanten, takken en botanische prints. Je kunt alles mixen en matchen en de potjes hoeven heus niet dezelfde kleur en grootte te zijn. Combineer keramiek met riet, voor een natuurlijke, bohemian look. Is modern en strak meer jouw stijl? Ga dan voor glazen vazen.

Studio 1207

Minimalistisch

Onthoud: less is more. Ga voor simpele vormen, zachte kleuren en combineer het liefst drie items met elkaar. Een oneven aantal staat altijd mooier, maar zo wordt het toch niet te vol. Ga bijvoorbeeld voor een mooi koffietafelboek, een gouden kandelaar en een marmeren schaaltje.

Urban arts

Vintage

Verlang je naar vroeger of struin je het liefst elk weekend Franse antiekmarkten af? Dan is een vintage decoratiestijl perfect voor jou. Geen regel van drie hier. Karakteristieke items staan centraal, wat zorgt voor een sfeervol geheel. Combineer dat gekke beeldje van je oma met een koperen kannetje van de kringloop. Omdat retro items weer helemaal in zijn, kun je ook genoeg nieuwe accessoires vinden in de stijl van – bijvoorbeeld – de jaren 70 (zoals de vazen en bloempotten van Bloomingville).

Styletip: bloempotjes met gezichtjes zijn helemaal on trend en sieren elk dressoir.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo style je je dressoir in drie verschillende stijlen
Sluiten