Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 6 jan 2021

Yes: Dream Home Makeover s2 staat op Netflix en dit kan je verwachten

Goed nieuws: het tweede seizoen van de Netflix serie Dream Home Makeover staat online. In het eerste seizoen hebben we mogen genieten van de mooiste makeovers, en daar krijgen we natuurlijk geen genoeg van. Daarom kunnen we nu eindelijk weer bingewatchen.

Er staan zes gloednieuwe afleveringen online die zijn gevuld met de mooiste interieurtransformaties, en de beste tips & tricks van Shea en Syd van Studio McGee. Deze tips kan je uiteraard meenemen in je eigen interieur, en daarom zeker het kijken waard. Ik waarschuw je: als je eenmaal begint, kan je niet meer stoppen.

Bekijk hieronder de officiële trailer van seizoen 2:

Dit kan je verwachten van Dream Home Makeover seizoen 2

In de serie transformeren Shea en Syd (oprichters van Studio McGee) verschillende woningen op zo’n wijze dat je er met open mond naar kijkt. Ze gaan langs bij deelnemers, leren hun kennen en transformeren hun huis precies naar hun stijl en zorgen ervoor dat alle ‘problemen’ verleden tijd worden.

In seizoen 2 zien we zowel grote als kleine projecten. Zo zien we onder andere een huis met een indoor basketbalveld voor het gezin van een oud-NBA-speler, wordt er een gastenverblijf tot in detail ingericht en wordt er een keuken uit 1908 omgetoverd tot een moderne keuken waar je niet meer uit wilt.

Kortom: Shea en Syd zetten opnieuw alles op alles om hun klanten gelukkig te maken en ervoor te zorgen dat ze zich straks echt thuis voelen in hun eigen huis.

Andere nieuwe Netflix series die je leuk gaat vinden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes: Dream Home Makeover s2 staat op Netflix en dit kan je verwachten
Sluiten